Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mi a véleményetek...

Kamaszok! Mi a véleményetek az animékről?

Figyelt kérdés

2013. okt. 24. 18:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
85%
Én nagyon szeretem őket és sokkal jobb,mint az ilyen éjjel nappal Budapest vagy,mint a többi szemét.De szoktam filmeket is nézni.
2013. okt. 25. 22:42
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem az animéket. Az a gond, hogy sokan valami téves okból kifolyólag azonnal a Pokémon-Dragon Ball-Naruto szerűekre gondolnak, ha azt hallják, hogy anime, és ezért utálják. (Azt, hogy az animenézés egyenesen arányulna az értelmi szinthez, pedig baromságnak tartom.)
2013. okt. 25. 22:51
 23/34 anonim ***** válasza:
Szeretem, de jelenleg a Lovely Complexen Nana-n és esetleg naruto-n kivűl mást nem néztem vagy nézek. Nem vagyok beteges anime függő és reális világban élek...
2013. okt. 26. 09:29
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Jók :D én szeretem őket :D
2013. okt. 26. 12:17
 25/34 anonim ***** válasza:
35%
Annak ellenére, hogy mostanság a csapból is animék folynak, engem olyan mértékben sosem tudott egy sorozat sem megfogni, mint a környezetem nagy részét. Félig-meddig egyet kell értsek egy korábbi válaszolóval: ismerek olyan embereket, akiknek szó szerint annyi az életük, hogy animéket bámulnak egész nap, ők többségében valóban buta emberek. A normális rajongókkal semmi bajom.
2013. okt. 26. 13:59
 26/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem mi ez a nagy mánia ill. utálás az animék körül. Szerintem ugyan olyanok, mint bármelyik film/sorozat. Vannak köztük nagyon jók, meg vérgagyik is. Jó, nyilván minden animében ott a közös pont, az ábrázolási stílus, de ennyi erővel azt mondom, hogy hasonlítsd össze az AC/DC-t meg a Pink Floydot. Igen, mindkét együttest a rock műfajába soroljuk, mégis teljesen különböző a kettő. (Aki nem ismerné ezt a két zenekart, az hasonlítson össze egy palotapincsit a komondorral. Kutyának kutya mindkettő...)
2013. okt. 31. 21:24
 27/34 mikasa válasza:
egyet értek az elötem lévö válaszoloval de én is nagyon szeretem az animéket de nem mindegyik teszik ja és én is apuci kicsi lánya vagyok még 3évig az is leszek ja és nem buta meg és nemis álom világba élek meg vannak barátaim is tehát ez nem ugy van ahogy gondolod attól hogy valaki animéket néz és szereti attól még nem lesz sik hülye az egyén vagy ilyen furcsa valami én személy szerint otuka vagyok :))9
2013. nov. 14. 15:47
 28/34 anonim válasza:
En Otaku vagyok. animes taskam,ruhaim vannak mangaim is vannak es en magam is rajzolok Duojunshit(asszem igy kell irni) valamint egy csomo Otome Game-vel jatszom es szoktam cosplaya ni is. Conra is fogok menni es mar 82 animet lattam sajnos..(a celom.a 200) de ebbe nincsenek benne amiket fellbe hagytam pl:KissxSix vagy Pretty Rhythm auroratol Rainbow ig.blablabla.. ezenkivul meg eletemre eskuszom SOSE DE SOSE! hallgattam One Direction-t 11 eves koromban fejtettem meg hogy az 1 D minek a jelentese amikor lattam egy ilyen parnat de engem tovabra is hidegenhagyott.. mert en iKusumit Tamaki Namit Yui-t An cafe-t es mindenfele japan zenet hallgatok 7 eves koromtol es jobban tudom a japan nyelvet is mint az angolt hat akkor enyit rolatok~
2014. ápr. 20. 09:38
 29/34 anonim ***** válasza:
71%

Igazából nem értem, hogy lehet utálni vagy szeretni az összes animét. Mármint aki csak kapásbóé rámondja, hogy "Jaj, én utálom az animéket!". Az anime ugyanúgy egy műfaj, mint egy fiém vagy sorozat. Ha most belenézek a tévébe, mit látok? Untig ismételt romantikus kliséket, viccesnek nem nevezhető vígjátékokat... Mégse jelentem ki ezek alapján, hogy utálom a filmeket/sorozatokat. Maximum azt tudom kijelenteni, hogy utálom a romantikus filmeket/vígjátékokat. Az animékben is ugyanígy műfajokra vannak osztva, csak az animéket nagyon utálók arra már nem veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek, milyen animéket utálnak is nagyon. Például, amit sokan felhoznak, a fényeffektes ugrálós-harcolós. Az a shounen. Plot twist: Nem minden anime shounen. Van még az egy kaptafára épülő romantikus történet: a shoujo, de ezen belül is vannak még felosztások. Az erősen korhatáros, csáposszörnyes-meztelennős; a hentai. Én nem nézek hentait, és ha neked csak ennyiből áll az anime, akkor talán nem az animével van baj. Az előbb felsorolt három kategóriáért én sem vagyok túlzottan oda, de ezeken kívül is van anime, és ezeken belül is vannak jók.

Az én kedvenceim általában nem egy kaptafára épülnek: Van köztük horror (inkább thriller) halálból visszatérő szellemekkel és vámpírokkal; cselekmény nélküli humoros dolog országokkal, macskákkal és sok fillerrel; vagy éppen disztópiaszerű, alakváltó farkasokkal.

Szerintem ebből kiderült a válasz az eredeti kérdésre: Szeretem az animéket, de ezt nem tudom úgy egyöntetűen állítani, mint ahigy azt sem, hogy szeretem a filmeket, vagy a sorozatokat.

13/l (és most, hogy ezt az életkort idebiggyesztettem, mindenki méltóságán alulinak fogja érezni, hogy vitába szálljon velem. szívetek joga.)

2014. ápr. 20. 10:49
 30/34 anonim válasza:

olyanok, mint a sorozatok. van amelyiket szereted, valamelyik pedig egyáltalán nem tetszik. én kb. 2 év alatt 36 sorozatot és filmet néztem meg, de ezeken kívül 6-ot félbehagytam. tehát erre nincs is egyértelmű válasz.

ja és az elején az egyik válaszolónak: ne általánosíts, mert többségnek ebből csak az esik le, hogy hülye vagy mint a föld. tudod attól hogy pl. én is animét nézek, elit suliba járok most is, és elit gimibe vettek fel. átlagom mindig jobb volt 4,5-nél, tehát megértem hogy a te tapasztalataid bezony elég kaksik voltak, de ez nem azt jelenti hogy "húú most aztán mindenki hülye." szerintem aki 11 évesen való világot, meg más ilyen kultúrműsorokat néz, az hülyébb lesz, de te tudod.:D

2014. máj. 29. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!