Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mi a véleményetek...

Kamaszok! Mi a véleményetek az animékről?

Figyelt kérdés

2013. okt. 24. 18:54
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
97%

Szeretem az animéket,de nem vagyokfan. Számomra ugyanolyan mint a filmek csak animálva vannak. Van gyerekeknek szóló és van felnőtteknek szóló is. Én először nem szerettem őket nem is érdekelt az egész,de barátnőm mutatot párat aztán én is elkezdem magamtól nézni. Persze nem ilyen pokemon meg ilyenek,komolyabbak mint a Death Note, Steins,Gate... Szóval szoktam nézni,ha nem is mindennap.

utolsó: ezt mindig ember válogatja. Én pl nem vagyok buta se elvont. Átlagom 4.5 körül szokott lenni,engem nehéz befolyásolni nem vagyok a szüleim pici lánya. Ránézésre senki nem mondaná azt,h na ő animét néz. Vannak barátaim nem is kevés, barátom is volt már nm egy és nem animések voltak.

2013. okt. 25. 14:40
 12/34 anonim ***** válasza:
0%
azok mik egyátalán?:*
2013. okt. 25. 15:57
 13/34 anonim válasza:
90%
én csak 1 éve kezdtem el animéket nézni, és nekem tetszenek,de nem mindegyik.egyébként normális embereknek is tetszhet, vagy nézhetik,csak mértékkel.(nem vagyok nagy anime rajongó, jobban szeretem a doramákat) :)
2013. okt. 25. 16:16
 14/34 anonim válasza:
93%
Szeretem őket :) 14/F
2013. okt. 25. 17:01
 15/34 anonim válasza:
87%

Szerintem többet ér, mint a 15-20 évesek által nézett való világ,és társai....-.-

Ízlések és pofonok.

2013. okt. 25. 17:05
 16/34 anonim ***** válasza:
18%

Jézusom, csak az animék meg a való világ létezik?

Nincs Comedy central, esetleg National geographic és még sorolhatnék párat?

De szánalmasak vagytok komolyan...

2013. okt. 25. 17:24
 17/34 anonim válasza:
71%
Szerettem az animéket !!!Sokkal jobbak mint egyes filmek vagy sorozatok :)
2013. okt. 25. 17:38
 18/34 anonim válasza:
80%

Nagyon szeretem...Foleg a romantikusakat es a vicceseket...Viszont nem ertenek egyet az egyik valaszoloval...En sem vagyok valami befolyasolhato a legrosszabb atlagom a suliban az a 4.92 es, hat mivel meg nem vagyok eleg idos meg jo hogy anyuci pici gyereke kell,hogy legyek :D

13\L

2013. okt. 25. 18:37
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Régebben a megszállottja voltam, és a mangákat is imádtam!

Azonban ahogy egyre közeledtem a 17-18 felé, úgy kezdtem róluk leszokni és egyre kevesebbet nézni,olvasni.

Nem utáltam meg őket, csak már kezdtek unalmassá válni a számomra( feltűnt a történetek és a karakterek egyezése több animenél,nem tudtak újat mutatni már érzelmileg se stb..) na meg találtam magamnak más elfoglaltságot :).

Tulajdonképpen fogalmazhatunk úgy, hogy kinőttem belőle.

De szerintem abszolút nincs velük semmi baj, sőt...

2013. okt. 25. 21:35
 20/34 anonim ***** válasza:
belőlük*
2013. okt. 25. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!