Ez mire utal? Tetszik a tanárom? :O
A föci tanáromat elég vonzónak találom (közrejátszik az apakomlexusom, mrt kb. 40 éves a pasi), de a hétvégét nem tudom hova tenni...
Eddig órákon mindig mondta milyen szép vagyok stb. azt hittem jelent valamit. Most viszont volt egy sulis kirándulás, amire én is mentem. Ő meg hozta a családját.. a két kisgyerekét meg a feleségét. Kicsit rosszul esett, mikor tudom hogy ő amolyan petrarcai szerelem nekem :D Csak így becsapottnak éreztem magam...
Meg elkezdtem énekelni a buszon (előttem ült a tanár) mikor síri csend volt (nem tűnt fel hogy a többiek abbahagyták a beszélgetést) és ez szerintem tök gáz :S Nagyon lámpalázas vagyok, azóta ha erre gondolok legszívesebben beleverném a falba a fejem.
Szerintetek hülyének néz a tanár?
Sorstársak!!!
Nekem is van egy férfi tanárom, akivel pont úgy vagyok, mint a kérdező... és a szituáció is hasonlít! Kb. Ő is negyven körüli, "mackós alkat"... A feleségétől elvált, vannak gyerekei... Barátnőről nem tudok. :D Külsőre nem igazán a zsánerem, de a humora... A humorába konkrétan szerelmes vagyok! Nagyon imádom, de ennyi! Magába a tanárba nem... Rettenet hülyén fogalmaztam meg, de aki a helyzetemben van, valószínű, megérti :)
DE, vannak egy másik suliban barátaim... Annak a sulinak egész jól ismerem a tanári karát... Van egy tanár... URAMATYÁM. Hú... Na, belé tényleg szerelmes voltam(/talán még egy kicsit vagyok is) Fiatal, engem sosem tanított, nincs családja és tudtommal barátnője sem... Huhú... Sajnálom, hogy nem oda járok, már miatta megérné... Amit tudok róla + személyes tapasztalatok (Furcsa helyzetben volt lehetőségem találkozni vele, ne gondoljatok semmi rosszra vagy olyanra...) alapján még a személyiségünk is hasonlít... Na mindegy. Sajnos. Nagyon sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!