Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez mire utal? Tetszik a...

Ez mire utal? Tetszik a tanárom? :O

Figyelt kérdés

A föci tanáromat elég vonzónak találom (közrejátszik az apakomlexusom, mrt kb. 40 éves a pasi), de a hétvégét nem tudom hova tenni...

Eddig órákon mindig mondta milyen szép vagyok stb. azt hittem jelent valamit. Most viszont volt egy sulis kirándulás, amire én is mentem. Ő meg hozta a családját.. a két kisgyerekét meg a feleségét. Kicsit rosszul esett, mikor tudom hogy ő amolyan petrarcai szerelem nekem :D Csak így becsapottnak éreztem magam...

Meg elkezdtem énekelni a buszon (előttem ült a tanár) mikor síri csend volt (nem tűnt fel hogy a többiek abbahagyták a beszélgetést) és ez szerintem tök gáz :S Nagyon lámpalázas vagyok, azóta ha erre gondolok legszívesebben beleverném a falba a fejem.

Szerintetek hülyének néz a tanár?

2013. okt. 21. 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom hogy hülyének néz e de én 5.-es koromtól szerelmes voltam a földrajz tanáromba ( leventènek hivták). Nekem is voltak amiket udvarlás nak vettem: megfogta a kezem, segített " vezetni a ceruzát" stb. Már gimis voltam amioor újra talakoztam vele. Akkor már lett is köztünk valami, igaz hamar kiszerettem belőle. Gondolom mert addigra már csak a kíváncsiság maradt bennem.
2013. okt. 21. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, nincs más járható út. Nézd, akárhogyan is alakulna a helyzet, akármi is történne, adott esetben te mindenképp rosszul jönnél ki a dologból. Ő egy minimum 25 évvel idősebb, családos ember, aki ráadásul a tanárod... Ne próbálkozz, nem érné meg, hidd el.
2013. okt. 21. 20:48
 3/13 A kérdező kommentje:

Ja, nem akarok semmit :) Csak nem szeretném ha rossz véleménnyel lenne rólam :S

Amúgy 17 vagyok. Ő 40-45 között :)

2013. okt. 21. 20:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hozzá van szokva a "rajongó" tinilányokhoz már :) nem egyedi eset.
2013. okt. 21. 21:19
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom.. Másokat megkérdeztem, szerintük rohadt csúnya szegény :D Alacsony, husibb alkat. Csak valamiért, megmagyarázhatatlanul vonzónak találom őt.

Plusz nem mutatok ki semmi féle érzelmet iránta :) Ez az én titkoom :P

De áá :D Pont a zsánerem. Barna szemek, barna haj.. Mackós alkat, igazi férfi. Na mindegy :)

2013. okt. 21. 21:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is tanár, egy csomóan szerelmesek belé...hát istenem. Majd kinövöd. :)
2013. okt. 22. 15:17
 7/13 A kérdező kommentje:

Biztosan :)

De belé senki nem szerelmes!! Mondom hogy más nem találja helyesnek, jó pasinak..

2013. okt. 22. 16:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken a férfi tanárokon nem lehet kiigazodni..:D Szerintem direkt csinálják ezt a diák lányokkal, eddigi tapasztalataim szerint!

Egyébként nem csodálom, hogy vonzónak találod, azért előbb- utóbb elkezd imponálni egy idősebb férfi dicsérete, aztán már a többi jön magától(és mindegy, hogy most jól vagy rosszul néz ki :) ). Csak egy házas és családos embernek sőt tanárnak, nem kéne ilyeneket mondania mert ugyebár félreérthető lehet.

2013. okt. 22. 21:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen, de ez más... Volt egy matek tanárom, ő az egész osztály előtt kijelentette hogy szép vagyok, máskor hogy milyen jó a hajam, jól nézek ki stb. Mégsem éreztem iránta semmit, mert nem az "esetem". Pedig ő csak 30 éves.. Na mindegy.

Itt van a föci tanárom, és érzem hogy ő is vonzódik hozzám. Ez kölcsönös. Belebizsergek ha meglátom..

De amúgy mindegy, ez már nem is a kérdéshez tartozik nem tudom miért írtam le. :)

2013. okt. 23. 22:43
 10/13 Ravel válasza:
100%

Szerintem nyugodj meg, nincsen semmi baj. Én is tartottam vonzónak olyan tanáromat aki amúgy másnak nem tetszett, sőt én is láttam, hogy nem nevezhető szép embernek, de valószínű a kisugárzása miatt mégis tetszett.

Ez teljesen normális, hogy van aki tetszik neked (még ha a tanárod is, és ha jóval idősebb is) addig ameddig te is belátod, hogy ez nem egy járható dolog.

Viszont én azt tudnám neked még mondani a témában, hogy a kedvességet ne keverd össze más érzelmekkel. Lehet, hogy kedves veled, olykor megdicsér, vagy kedveskedve szekálódik, de ez nem jelenti, hogy tetszel neki, legalábbis nem úgy ahogy te írtad és gondolod.

Ha úgy érzed, hogy veled kedvesebben bánik mint más diákokkal az azért lehet, mert a személyed szimpatikus neki, (ha te egy társaságban vagy, pl osztálytársak között, akkor neked sem egyformán szimpatikus mindenki, nem úgyanúgy beszélsz mindenkivel - a tanár is ember teljesen ők sem tudják egyformán kezelni a különböző tulajdonságokkal rendelkező diákokat).

Ha belátod és el tudod fogadni, hogy a tanárod nem úgy talál téged kedvesnek mint egy potenciális barátnőjelöltet akkor semmi gondod nem lesz. Az énekléseden meg nem hiszem h múlna valami - az ilyen "ciki" szituációkat legtöbbször csak mi magunk éljük meg annyira gáznak és feltűnőnek.

Visszatérve a személyes példámhoz, nekem az infótanárom volt aki vonzott és miután és letisztáztam magamban én is, hogy mi miért van akkor már nem is görcsöltem a témán. Továbbra is örültem ha megláttam, feldobta a napomat ha óránk volt és jót beszélgettünk, de meg is elégedtem ennyivel, hogy az felvillanyoz, hogy beszélünk/óránk van.

2013. okt. 29. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!