Te hallasz elég Mekis viccet? Én bölcsészkaros vagyok, mit szóljak? :D
2013. okt. 10. 20:39
2/19 anonim válasza:
Mondjatok már párat. Én nem tudom mi az.
Egyébként meg irigylem a művészetiseket. Főleg a rajzolókat. Mindig is szerettem volna szépen rajzolni.
Egy-kettőt lepippantanék, hogy rajzolna nekem valami szépet. :d
2013. okt. 10. 20:40
3/19 anonim válasza:
Hát mostanság eléggé erősen él a sztereotípia azokról, akik bölcsészkaron tanulnak, mondván semmit nem tanulnak és úgyis a Mekiben fognak dolgozni.
2013. okt. 10. 20:49
4/19 anonim válasza:
Ja, értem.
Egyébként tényleg. A bölcsészkar mire jó? Miért választja azt valaki?
Egy végzett bölcsészkarost ismerek, aki újságíró.
2013. okt. 10. 20:53
5/19 anonim válasza:
Hát például az összes nyelvszak a bölcsészkarhoz tartozik. Én pl. színházban szeretnék elhelyezkedni, azért tanulok bölcsészkaron, magyar szakon.
2013. okt. 10. 21:11
6/19 anonim válasza:
elvontak,szeretik a groteszk/furcsa dolgokat és a francia filmeket,hatalmas arcok,kicsit furcsák(de ezt nagyon szeretem bennük),a mának élnek,és szeretnek szívni:D
16/L
2013. okt. 10. 21:40
7/19 anonim válasza:
Nem gondolok ugyanazt egy rajzosról és egy énekesről.
Kicsit konkrétabban? :)
2013. okt. 10. 21:50
8/19 A kérdező kommentje:
Nos, én grafika és vizuális kommunikáció szakos vagyok, utóbbin a "közízlés" most a téma, ezért tettem fel a kérdést.
2013. okt. 10. 21:55
9/19 anonim válasza:
Rajzos osztály vagyunk, de sokfélék. Nem lehet általánosítani, mindenki teljesen más karakter, ugyanúgy ahogy egy gimis osztályban. :) Talán ami a közös bennünk az, hogy fogékonyabbak vagyunk a művészetre (bár azért ez sem mindenkire elmondható :D)
2013. okt. 10. 22:56
10/19 anonim válasza:
Én nagyon irigylem őket. Régen én is szerettem volna művészetibe járni, de olyan helyen laktam, ahol kevés a lehetőség és volt még egy-két gondom, így abbahagytam az egész rajzolást-festést.
De hogy a mekis vicceket ne felejtsem el, most bölcsészkaron tanulok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!