Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti dolgoztok tanév közben?...

Ti dolgoztok tanév közben? Mire költitek a megkeresett pénzt?

Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szünetekben ha csurran cseppen egy kis munka, iskola mellett sajnos nem nagyon van időm rá. Nyáron viszont sikerült kifognom egy elég jó kis munkát. A kereseten vettem egy

Xbox 360-t.

2013. szept. 15. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Rokonnak csinálok egyszerűbb weboldalt, saját használatra, számítógépeket tisztítok, ha nincs nagy baja szerelek, esetleg összedobom a wi-fit, stb.

Sose kérek pénzt, de mindig adnak, a weboldalért heti 500, ha dolgozok rajta, (így 3000 a heti bevételem, zsebpénzzel együtt), a "szerelésekért", tisztításokért kaptam már csokit, meg 5000ft-ot is, tehát változó.

Túl nagy dolgokba még nem merek belevágni, nehogy kárt tegyek a gépben, de szeretném fejleszteni magam, hogy nagyobb "munkákat" is elvégezhessek.

Általában bulizásra, sörözésre, ünnepekkor pezsgőre, whiskey-re, ruhákra, gitár kiegészítőkre, vagy a barátnőmre költöm a pénzt, amit kapok.

15/f

2013. szept. 17. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Dolgoznék, de rózsikának hála nincs rá időm. Ezúton is köszönöm neki a 60 perces órákat!!

Nyáron végig dolgoztam, tavaly év közben is bejött pár apróbb munka, különösebben nem költöttem semmi nagyobb dologra, mindig amire szükség volt.

2013. szept. 22. 20:07
 4/5 anonim válasza:

Én csak nyáron dolgozom, suli közben nincs rá időm. A pénzt mindig arra költöm amire szükségem van éppen, ami marad az pedig szépen megy félre a továbbtanulásra, nem költöm el "felesleges" dolgokra. Nagyjából a 3/4-ét mindig sikerül félretenni :)

18/L

2013. okt. 21. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. nov. 4. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!