Ti dolgoztok tanév közben? Mire költitek a megkeresett pénzt?
Szünetekben ha csurran cseppen egy kis munka, iskola mellett sajnos nem nagyon van időm rá. Nyáron viszont sikerült kifognom egy elég jó kis munkát. A kereseten vettem egy
Xbox 360-t.
Rokonnak csinálok egyszerűbb weboldalt, saját használatra, számítógépeket tisztítok, ha nincs nagy baja szerelek, esetleg összedobom a wi-fit, stb.
Sose kérek pénzt, de mindig adnak, a weboldalért heti 500, ha dolgozok rajta, (így 3000 a heti bevételem, zsebpénzzel együtt), a "szerelésekért", tisztításokért kaptam már csokit, meg 5000ft-ot is, tehát változó.
Túl nagy dolgokba még nem merek belevágni, nehogy kárt tegyek a gépben, de szeretném fejleszteni magam, hogy nagyobb "munkákat" is elvégezhessek.
Általában bulizásra, sörözésre, ünnepekkor pezsgőre, whiskey-re, ruhákra, gitár kiegészítőkre, vagy a barátnőmre költöm a pénzt, amit kapok.
15/f
Dolgoznék, de rózsikának hála nincs rá időm. Ezúton is köszönöm neki a 60 perces órákat!!
Nyáron végig dolgoztam, tavaly év közben is bejött pár apróbb munka, különösebben nem költöttem semmi nagyobb dologra, mindig amire szükség volt.
Én csak nyáron dolgozom, suli közben nincs rá időm. A pénzt mindig arra költöm amire szükségem van éppen, ami marad az pedig szépen megy félre a továbbtanulásra, nem költöm el "felesleges" dolgokra. Nagyjából a 3/4-ét mindig sikerül félretenni :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!