Valaki elmagyarázná, hogy mire jó a Balaton Sound, meg a Sziget?
Én is mentem régen, "ifjúkoromban", az egyetem alatt...
Van egy hatalmas "fílingje" az egésznek. Koncertek, jó társaság, sátor, sör, új ismeretségek, buli, szabad ég alatt, friss levegő... Mind nagyon szuperek voltak (sőt! még "felnőtt" fejjel, 2 gyerekkel is úgy gondolom, hogy fogok menni a jövőben is, ha a gyerekeimet oda tudom adni 1 hétre valamelyik nagyszülőnek :) :)- egy anyának is jár a kikapcsolódás)
A gyerekek féltése pedig abból fakad (gondolom én szülőként), hogy sokan tényleg csak azt látják benne, hogy mindenki megállás nélkül iszik, hajnalra csontrészeg, (anno volt olyan, hogy valami vadidegen "esett be" a mi sátrunkba aludni) és sajnos, hiába a magas biztonsági előírás, rengetegen drogoznak is. Ettől pedig minden szülő félti a gyerekét. 18 év alatti gyerekeimet én sem engedném.
15/L vagyok,az egyik álmom a Sziget,mert:
-Kedvenc,külföldi zenekaraim,akik amúgy nem jönnek sima koncertre Magyarországra,vagy ha igen,akkor egy koncertjegy 7000 ft körül van.
-aki kisvárosban lakik(mint én is:D),ahol SOHA,SEMMI nem történik,ez maga a Paradicsom.
-rengeteg civil sátor,megannyi program.
-akkor,és ott szerintem az emberfia tényleg úgy érzi,hogy valahová tartozik,beillik,szabad,és fiatal,no meg végre tényleg él.Szerintem ez az egyik legnagyobb motiváció a tinik körében,életre szóló emlékeket szerezni,amire 50 év múlva is szívesen emlékszik vissza az ember,boldog fiatalság címmel.
-Interkontinentális élmény,de tényleg.A Sziget hivatalosan is Európa legjobb nagy fesztiválja,minden európai országból jönnek,sokan Ázsiából,Amerikából....stb.Új külföldi embereket ismerhetsz meg,egy-egy adott népcsoport szokásait,természetét.
röviden-tömören ennyi.
Azért féltik őket,mert több ezert ember;rengeteg részeg,drogos.
Nem hiszem, hogy ennyiért Magyarországon ilyen nagy nevű együttesek fellépnének. Ha utánaszámolsz, Voltra napijegy 9 ezer körül van, és rengeteg programot és fellépőt láthatsz ennyiért. Ha csak az egyik banda is szólóban jönne az országba koncertezni, kétlem, hogy ennyiből megúsznák a rajongók. Aztán pluszban ott is aludhatsz.
Persze, kicsit idősebbeknek való ez, de én 15 évesen a barátaimmal megyek, egy napra, amikor a kedvenc bandánk lesz. Később már társasággal, fesztivál feeling miatt, most ennyivel be kell érni :)
valaki elmagyarázná amúgy,hogy miért lettem lepontozva?:D
#6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!