Elengednétek 14éves lányotokat a Balatonra egy napra, úgy, hogy reggel mennek, aznap este visszajönnek?
Figyelt kérdés
5-6 barátnőjével menne, és nem tudom, hogy elengedjem-e.
Tehát reggel az első busszal elmennének füredre és az aznapi utolsó busszal visszajönnének (Győrbe).
2012. júl. 19. 23:24
3/21 A kérdező kommentje:
védekezzen? mi ellen? nem szexelni megy...
2012. júl. 19. 23:32
4/21 anonim válasza:
Nem, nem tud el egy felnőtt velük menni.
5/21 anonim válasza:
"védekezzen? mi ellen? nem szexelni megy..."
Az nem olyan biztos. Különben is a biztonság kedvéért gumi mindig legyen nála.
6/21 A kérdező kommentje:
megértem, hogy a legtöbb 13-14 éves már elvesztette, de nem hiszem, hogy ilyen idősen, pláne egy idegennel elvesztené
2012. júl. 19. 23:45
7/21 anonim válasza:
Hát, győrből ennyi idősen még nem engedném el, talán 1-2 év múlva...
8/21 anonim válasza:
Csak úgy, hogy megy velük egy-két felnőtt, akiket én is jól ismerek.
9/21 anonim válasza:
Persze, hiszen nyár van, legyen csak azzal akivel jól érzi magát.. Egy 14 éves lány azért már nem gyerek, nem kell pesztrálni őket, főleg hogy többen mennek, és csak egy napra.
10/21 anonim válasza:
Igen,de csak úgy,hogyha levihetjük őket,meg mehetünk értük.Semmiféleképp ne buszozzanak,főleg ne este!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!