Elengednétek 14éves lányotokat a Balatonra egy napra, úgy, hogy reggel mennek, aznap este visszajönnek?
5-6 barátnőjével menne, és nem tudom, hogy elengedjem-e.
Tehát reggel az első busszal elmennének füredre és az aznapi utolsó busszal visszajönnének (Győrbe).
Szerintem engedd el őket...
14éves vagyok,mi minden héten megyünk a Balatonra a barátnőimmel,igaz,mi 10km-re lakunk a Balcsitól,de szerintem teljesen mindegy,mert a baj az bárhol megtörténhet..Eddig nemvolt semmi gond,legkésőbb 8-ra mindig otthon voltunk.
A szüleim is tök lazán elengedtek,pedig elég szigorúak.
Nem, nem hinném hogy elengednék az én szüleim a húgomat...Győrből messze van a Balaton...ha csak szomszéd városba mennének egy tóhoz az beleférne, de így nem.
Velem (18 vagyok) el szokták engedni húgomat, de pl Pestre már nagyon húzták a szájukat, és meg is értem őket...nem engedném el őket én sem...ismerem magamon is, milyen kis buta voltam 14 évesen...nem...úgy, hogy senki nem vigyáz rájuk, így nem...ha valamelyik lánynak a szülei is mennének, akkor igen...mert akkor elvannak a szülők külön is, nem szólnának rájuk, meg ilyesmi...csak tudná az ember hogy van aki figyel rájuk, így nem lesz bajuk se az utazás alatt, sem pedig a vízben...és így tényleg oda mennek ahová mondják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!