Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek 14éves lányotokat...

Elengednétek 14éves lányotokat a Balatonra egy napra, úgy, hogy reggel mennek, aznap este visszajönnek?

Figyelt kérdés

5-6 barátnőjével menne, és nem tudom, hogy elengedjem-e.

Tehát reggel az első busszal elmennének füredre és az aznapi utolsó busszal visszajönnének (Győrbe).

2012. júl. 19. 23:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
Elengedném. Főleg, ha megbízok benne. Ha a bizalmatlanság fikarcnyi szikrája is megvan, akkor nem.
2012. júl. 20. 06:46
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Én is mentem :) Nekem 2 fiam van, még kicsik, de el fogom engedni. A lényeg, hogy előtte megbeszéljük a dolgokat, pl ne akkor próbálja ki az alkoholt, ne ökörködjenek a mély vízben, ne vigyenek értéket, de iratokat igen, szerintem érte mennék oda, ahova a vonat/busz megérkezik, időpontra, hogy este nem mászkáljanak egyedül. Én Fehérvárról jártam FIÚKKAL busszal Siófokra, egyikük gyerekkori barátom volt, meg az ő osztálytársai ketten. Ők olyan "lúzerféle" srácok voltak, tudjátok, az a típus, aki anyára szerencsére hallgat, sosem tiszteletlen, megbízható, stb. Anyukámék is ismerték őket, biztos is vagyok benne, hogy másféle társasággal nem engedtek volna el.
2012. júl. 20. 07:05
 13/21 anonim ***** válasza:
5%
Én a víztől is félteném,nem vagyok benne biztos hogy nem innának e esetleg, de még józanul is elég veszélyes a Balaton egy csapat tininek akik nem tudnak egymásra vigyázni.
2012. júl. 20. 08:02
 14/21 anonim válasza:
100%
5-6 barátnő? ebből gang-bang lesz :D de viccen kívül szerintem ha megbízol a lányodba akkor nyugodtan el engedheted csak tényleg jöjjenek vissza és vigyázzanak az értékeikre a Balatonon és telefonja mindig legyen bekapcsolva.
2012. júl. 20. 09:16
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Neked kell tudni, hogy mennyire megbízható a lányod, illetve, hogy kik a barátnői és azok mennyire megbízhatóak. Ha megbízol a lányodban, beszéld meg vele feltételeket (nincs felhevült testtel vízbe ugrálás, piálás, cigizés, mobilon mindig legyen elérhető, értékeket nem visz, csak mait muszáj, bármi van, rögtön szól, telefonál, ha leszállt a buszról és fölszállt a buszra stb. stb. stb. amit fontosnak tartasz) és engedd el. Általában a kamaszok meghálálják a bizalmat azzal, hogy hülyeséget nem csinálnak. Ha már voltak olyan húzásai, ami miatt kételkedsz a megbízhatóságában vagy esetleg a barátnői gázosak, akkor mondd el neki, hogy miért nem mehet, ne csak az legyen az indok, hogy még fiatal, hanem konkrétan ezért meg azért, de legyél kompromisszum kész. nem könnyű, az biztos. :)
2012. júl. 20. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem engedd el őket...

14éves vagyok,mi minden héten megyünk a Balatonra a barátnőimmel,igaz,mi 10km-re lakunk a Balcsitól,de szerintem teljesen mindegy,mert a baj az bárhol megtörténhet..Eddig nemvolt semmi gond,legkésőbb 8-ra mindig otthon voltunk.

A szüleim is tök lazán elengedtek,pedig elég szigorúak.

2012. júl. 20. 13:29
 17/21 anonim ***** válasza:
12%
NEM, még csak 14, 2-3 év múlva esetleg
2012. júl. 20. 15:41
 18/21 anonim ***** válasza:
29%

Nem, nem hinném hogy elengednék az én szüleim a húgomat...Győrből messze van a Balaton...ha csak szomszéd városba mennének egy tóhoz az beleférne, de így nem.

Velem (18 vagyok) el szokták engedni húgomat, de pl Pestre már nagyon húzták a szájukat, és meg is értem őket...nem engedném el őket én sem...ismerem magamon is, milyen kis buta voltam 14 évesen...nem...úgy, hogy senki nem vigyáz rájuk, így nem...ha valamelyik lánynak a szülei is mennének, akkor igen...mert akkor elvannak a szülők külön is, nem szólnának rájuk, meg ilyesmi...csak tudná az ember hogy van aki figyel rájuk, így nem lesz bajuk se az utazás alatt, sem pedig a vízben...és így tényleg oda mennek ahová mondják...

2012. júl. 21. 23:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem szívesen, csak ha megy velük egy felnőtt is. Majd 2-3 év múlva.
2012. júl. 22. 23:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem, semmiképp ma ha megy velük egy megbízható felnőtt rokon
2012. júl. 24. 04:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!