Elengednéd 15 éves lányodat a Balatonra a barátaival?
Én nem engedném, még fiatal nagyon.
Menjetek hétvégenként.
Nekem is 15 éves a lányom, a nagymamának van lent nyaralója, nem vízparti, de közel a szabad strandhoz.
Évek óta leviszi a nagymama a lányom, és valamelyik barátnőjét 1-1 hétre, de idén lesz először, hogy nem fogom engedni, mert hirtelen annyira megöregedett és leépült szegény mama, hogy a lányoknak kellene a mamára vigyázni, nem pedig fordítva. Már ezt a helyzetet sem merem bevállalni, pláne azt nem, hogy egymaguk legyenek.
Ilyenkor én mindig a vészhelyzetekre gondolok. Szerintem egy gyerektársaság nehezen oldja meg, a felnőtt arra kell, hogy ha pl. ne adj isten zárlat keletkezik, rögtön tudja, hogy mi a teendő, egy 15 évesről nehezen tudom elképzelni, hogy szalad a villanyóra szekrényhez, majd felüti az aranyoldalakat és villanyszerelőt keres. És ez csak egy példa a sok közül...
Összegezve, én nem engedném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!