Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Így nyáron meddig engeditek...

Így nyáron meddig engeditek ki 12 éves lányotokat a barátaival, milyen feltételekkel?

Figyelt kérdés
Vagy lányok, benneteket ennyi idősen meddig engedtek ki és hova? Csak össze szeretném hasonlítani az én helyzetemet más korombeliekével. :)
2012. jún. 22. 21:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem 12 évesen max fél 9-ig engedtek a barátnőmékhez. Minden más helyről 8-ra otthon kelett lenem kivéve ha valamelyik bátyámmal voltam. Akkor tovább is lehetem
2012. jún. 22. 21:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Max 8-fél9ig lehettem én is távol 12 évesen. De nem lehettem oda egész nap.
2012. jún. 22. 21:42
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
8 órára 12 évesen legeslegkésőbb legyen otthon!
2012. jún. 22. 22:41
 4/17 anonim ***** válasza:

Fél 8-ig - 8-ig engedtek ki, de mindig itt voltunk a lakótelepen. Ált. sétáltunk a barátnőmmel, vagy játszótéren hülyéskedtünk, esetleg felmentünk valamelyikünkhöz.

Furcsa, nem volt ez olyan régen, de minket akkoriban még nem a pasik meg a bulik érdekeltek, élveztük az életet, ahogyan azt 12 évesen kell. :)

17/L

2012. jún. 23. 10:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
8ra otthon kell lennie,tudnom kell hová megy és kivel,barátnőknél is aludhat de előre meg kell beszélni a barátnő szüleivel is és velünk is ha fiúnál ugyanígy,értelemszerűen barátainál alszik.
2012. jún. 23. 11:44
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. jún. 23. 12:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én már annyira nem emlékszem, de sötétedésre otthon kellett lennem mindig.

14L

2012. jún. 23. 12:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem emlékszem már nagyon, de barátnőmnél mindig maradhattam ameddig akartam, kortól függetlenül, viszont ha pl elmentünk városba sétálni, fagyizni, strandolni, ilyesmi akkor talán kb 9ig.

15L

2012. jún. 23. 15:59
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
hát attól függ hova mentem.Barátnőméknél ameddig akartam, de mindig otthon voltam fél 10 fele.3 házzal lakik arrébb a barátnőm.:D:D:D:D Ha sétálni mentünk attól is nagyon függöt hogy hánykor megyek el.Ka elmentem 6-kor 9-ig maradhattam.de mindig késtem és elvesztettem a bizalmukat.na de ezvan.:D
2012. jún. 23. 16:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen idősen 7-re otthon kellett lennem. Volt, hogy déltől estig elvoltam otthonról, a bátyámmal, vagy a legjobb barátnőmmel biciklizni, esetleg felmentem hozzájuk játszani, vagy ilyesmi, de sosem késtem, vagy ha mégis, hazaszóltam anyukámnak telefonon. Volt olyan, hogy engedélyt kértem továbbmaradásra, és akkor természetesen megengedték, de nyolcnál később sosem maradtam, nekem valahogy nem volt rá igényem. Talán ezért is bíznak meg bennem a mai napig, akárhova is megyek.

16/L

2012. jún. 23. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!