Így nyáron meddig engeditek ki 12 éves lányotokat a barátaival, milyen feltételekkel?
Fél 8-ig - 8-ig engedtek ki, de mindig itt voltunk a lakótelepen. Ált. sétáltunk a barátnőmmel, vagy játszótéren hülyéskedtünk, esetleg felmentünk valamelyikünkhöz.
Furcsa, nem volt ez olyan régen, de minket akkoriban még nem a pasik meg a bulik érdekeltek, élveztük az életet, ahogyan azt 12 évesen kell. :)
17/L
Én már annyira nem emlékszem, de sötétedésre otthon kellett lennem mindig.
14L
Én sem emlékszem már nagyon, de barátnőmnél mindig maradhattam ameddig akartam, kortól függetlenül, viszont ha pl elmentünk városba sétálni, fagyizni, strandolni, ilyesmi akkor talán kb 9ig.
15L
Nekem ilyen idősen 7-re otthon kellett lennem. Volt, hogy déltől estig elvoltam otthonról, a bátyámmal, vagy a legjobb barátnőmmel biciklizni, esetleg felmentem hozzájuk játszani, vagy ilyesmi, de sosem késtem, vagy ha mégis, hazaszóltam anyukámnak telefonon. Volt olyan, hogy engedélyt kértem továbbmaradásra, és akkor természetesen megengedték, de nyolcnál később sosem maradtam, nekem valahogy nem volt rá igényem. Talán ezért is bíznak meg bennem a mai napig, akárhova is megyek.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!