Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Így nyáron meddig engeditek...

Így nyáron meddig engeditek ki 12 éves lányotokat a barátaival, milyen feltételekkel?

Figyelt kérdés
Vagy lányok, benneteket ennyi idősen meddig engedtek ki és hova? Csak össze szeretném hasonlítani az én helyzetemet más korombeliekével. :)
2012. jún. 22. 21:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Engem 12 évesen általában sötétedésig, vagy este 8ig, jobb esetben fél 9-ig engedtek ki, persze csak a barátnőmmel. Mindig bekellet számolnom, hová, mikor, kivel és meddig megyek. :DD Anya mindig tudni akarta merre keressen. Most már azért így 15 évesen jobb a helyzet. :)
2012. jún. 24. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:

nem járkáltam 12 évesen sehova.

Ha lenne egy 12 éves lányom akkor 8ig engedném el, max 9ig.

2012. jún. 24. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Engem 12 éves koromban max 7-ig engedtek el..:/ És valaki a családból mindig odakísért ahhoz a helyhez, ahol találkoztam valakivel. Nagyon ciki volt, akkor de mostmár megértem kicsit.. :D

15L

2012. jún. 25. 10:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Úgy 8-ig engedtek el, és persze mindig tudták, hol vagyok, és kivel. A barátnőimmel sétáltunk, játszottunk. Ha valamelyik messzebb lakó barátnőmhöz mentem el, akkor általában elvittek kocsival, és értem is jöttek. Moziba is elmehettem, de mivel elég messze volt tőlünk, értünk jöttek kocsival, ha esti film volt. Strandra (egy mesterséges tó, mély vízzel) úgy engedtek el, ha jött velünk nagyobb tesó, vagy valamelyik szülő.

Persze azt is megengedték, hogy (megbeszélés után) néha egymásnál aludjunk a barátnőinkkel. Mobiltelefonunk nem volt, de a szüleinknek megvolt egymás otthoni telefonszáma...

Bulival, fiúkkal, alkohollal még egyáltalán nem törődtünk 12 évesen, így igazából nem volt miért aggódni. Nagyon jól éreztük magunkat úgy is, hogy pl. négy lány együtt volt egyik barátnőmnél, zenét hallgattunk magnóról, arra táncoltunk a szobában, közben sütit/chipset ettünk, kólát ittunk, társasoztunk, nevettünk... Szerettem azokat a délutánokat. :)

2012. jún. 25. 13:02
 15/17 anonim ***** válasza:
12 évesen nővéremmel voltam leengedve 9-ig a játszótéren ami kb 2 percre volt tőlünk. ennyi...
2012. jún. 26. 22:53
 16/17 marcsi01 ***** válasza:

12 évesen ha a közeli barátnőmhöz mentem (egy utcában lakunk) akkor ameddig akartam, ha egy másik barátnőmhöz aki egy másik faluban lakik akkor amint láttam, hogy meg le a nap (télen, olyan 6 óra, nyáron 8 óra) el kellett indulnom haza. Amúgy, ha nem a csajokhoz mentem, akkor is sötétedésig, kivéve, ha a bátyám vagy a bátyám és a barátai velem voltak akkor addig ameddig akartunk, persze, csak a faluban.

14/L

2012. jún. 28. 23:10
 17/17 anonim ***** válasza:
sötétedésre haaz kellett érnem. 14l
2012. jún. 30. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!