Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hany evesen mondtatok/monda...

Ti hany evesen mondtatok/mondanatok el gyerekeiteknek a szexet, menstruaciot nem annyira reszletesen?

Figyelt kérdés
Gyerekem mar kezd serdulni,es en csak akkor tudtam meg,amikor megjott az elso menstruaciom!

#szex #gyerek #kamasz #titok #pubertas kor
2013. okt. 13. 16:53
1 2
 11/13 macintosh ***** válasza:
Az én lányom, már 7-8 évesen tudta a részleteket. Nem kell félni ettől a dologtól, mert ha elmondod nem csinálnak belőle nagy ügyet, továbblép és utána nem foglakozik vele utána, minthogy a titkot kell kideríteni, ha a szülőtől nem kapja meg az infót. És hidd el nekem jobb, ha tőled tud meg mindent. Manapság nem lehet elég korán elkezdeni, mert nem szabad a saját korosztályunkból kiindulni! 44/F
2013. okt. 14. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval! A gyerekeket a titkok foglalkoztatják. De ha őszintén beszélsz a szexről, akkor nem fognak vele annyit foglalkozni, viszont lányodnak kötelező a menstruációról beszélni, hogy fel tudjon rá készülni, ne érje váratlanul. A 07:38-as voltam.
2013. okt. 14. 14:15
 13/13 anonim válasza:
Szerintem már 7-8 évesen is el lehet mondani nekik.
2020. jún. 1. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!