Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha pénzt...

Mit csináljak, ha pénzt találtam a lányomnál? Beszéljek vele? Várjak?

Figyelt kérdés

Elment az egyik barátnőjéhez,mert az iskolába kell valamit csinálniuk.Rendet tettem az asztalán és mikor pakoltam a fiókban,pénzt találtam benne,nem is keveset.

Nem tudom,hogy honnan van,mert ennyit nem tudna összespórolni.Kérdeztem az apját,azt mondta,hogy ő még pénteken adott neki 2 ezret mozira,de azt el is költötte.Én reggelente egy ezrest teszek az asztalra neki,hogyha valami kell,vegye meg.De azt tudom,hogy általában elkölti sütire/reggelire/ebédre.

16 éves és mostanában megváltozott.Iskola után nem jön azonnal haza,vagy a barátnőinél tanul,hétvégente is eljárogat itthonról.Nem szóltunk érte,mert a jegyeivel nincs baj,erős iskolába jár és májusban letett egy felsőfokú nyelvvizsgát.

De nyugtalanít,hogy annyi pénzt találtam,mert a családban senkitől nem kaphatta.

Nem akarom,hogy úgy érezze,nem bíztam benne és kutakodtam a holmijai között.Viszont azt sem szeretném,hogy titkolózzon.

2013. okt. 9. 19:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

itt nem azzal van a baj hogy sok pénzt találtál nála hanem azzal hogy nem volt honnan kapnia. Nekem kicsit több mint fél millióm van de úgy hogy majdnem tíz éve gyűjtöm és rokonoktól mindig kapok.

viszont ha te tudod hogy neki ilyen nagyobb összeget nem ad neki akkor az már más.

2013. okt. 10. 16:17
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Milyen címletekben?

Mert ha 5-10ezresek, akkor simán lehet, hogy összespórolta.

De ha mondjuk 6 húszezres, akkor már kevésbé.

2013. okt. 10. 21:39
 23/29 anonim válasza:
100%
külön órát nem adhat osztálytársaknak? írtad,hogy van felsőfokú nyelvvizsgája
2013. okt. 14. 16:50
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hétvégente gogózik.

Bár azt is csak 18 éves kortól lehet szerintem. Ha meg még durvább dologból szerezte, az is kimeríti a bűncselekmény fogalmát, szóval kérdezzél csak rá. Lehet, valami durva dologtól mented meg.

Bár gyanús nekem, hogy ha valami rossz dologból származna, akkor nem olyan helyen tartaná a pénzt, ahol könnyedén meg lehetne találni.

Szóval ez a kérdés is kamu gyanús.

2013. okt. 18. 08:50
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom....szerintem mindenképp beszélj vele. Ez rengeteg pénz. De milyen a viszonyotok? Szerinted el fogja mondani, hogy honnan van? Ha jó a kapcsolatotok és szoros is, meg fogja érteni, hogy aggódsz és nem lesz az fontos neki sem, hogy hogyan találtad meg, el fogja hinni az igazat és ebből nem lesz gond. Ha nem szoros a kapcsolatotok akkor már gáz, mert lehet még jobban bezárkózik. Én mégis azt mondanám, mindenképp beszélj vele. Csak így tudhatod meg. VAGY: egyszer lesd meg mit csinál suli után (2-3 napig, és egy hétvégén pl.) ez lehet furán hangzik, de ha nem akar beszélni veled, így is megtudhatod mi történik vele.
2013. okt. 24. 08:09
 26/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, kiderült, hogy honnan volt a pénz?
2013. nov. 4. 22:57
 27/29 anonim ***** válasza:
NEEEM! Nem sok! Nekem adnak kiskorom óta 500at hetente. Az utobbi időben 1000t. most 160 000 van + még egy vagy két tizes.
2014. jan. 1. 10:39
 28/29 anonim válasza:
27%
Megmondom neked honnan szerezte: Pénzért baszott érte.Senkinek semmi köze hozzá !!!!!!!
2015. aug. 10. 06:45
 29/29 anonim válasza:
Az anya valószínűleg rájött hogy délutánonként 20ezerért szexel a lánya ezért törölte a fiókját
2015. aug. 30. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!