Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Help! Miről beszéljek neten...

Help! Miről beszéljek neten azzal a csajjal, akivel össze szeretnék barátkozni? 16,5/L

Figyelt kérdés

Még nem ismerjük egymàst,majd most kezdünk csak neten beszélni,és ha minden jòl megy,akkor élőben is találkozunk majd.Amùgy meg mindkettőnknek ugyanaz a kedvenc szìnésznője,ennek apropòjàn "akadtunk össze".

A csaj 16 èves.

2013. márc. 25. 09:41
 1/7 anonim válasza:
Kérdezz tőle! Mi a hobbija, mi történt ma vele, mi az érdeklődési köre, milyen zenéket szeret, szokott-e buliba járni stb. Biztos megtaláljátok a közös hangot :) Drukkolok, hogy minden jól menjen!
2013. márc. 25. 10:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Ok,köszi!;)

Ès ezeken kívül?:P

2013. márc. 25. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen tervei vannak a jövőben (hova szeretne továbbtanulni, stb.)? Hová szeretne eljutni, melyik országba?
2013. márc. 25. 11:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi!;)

Még jöhetnek ötletek!:))

2013. márc. 25. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Legyen az a téma miért vagyok buta lány, hogy itt kell kérdeznem a gyk-n, hogy összetudjak veled haverkodni. Mert magamtól képtelen vagyok rá, sőt nem is tudom miért akarok veled összehaverkodni, ha magamtól nem is megy, csak akkor ha gyk-n adnak rá ötleteket.
2013. márc. 25. 15:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Harmadik vàlaszolò!

Nyilván vannak ötleteim,csak tippeket gyűjtök azokon kívül!-_-

Az meg nagyon fasza,hogy te ismeretlenül,kb 2 mondatbòl el tudod dönteni,hogy ki hülye és ki nem!Ugyanmàr!:@

Ha ilyen szar az életed,hogy itt kötözködsz,akkor tegyél egy szìvességet,és kösd fel magad!;)

2013. márc. 25. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz az előttem lévő válaszolóval, elég a százalékértékére nézni. Nyilván az a célja, hogy minél hamarabb elérje a nullát vagy egyszerűen "trollkodni" próbál, elég bénán (netán egyszerre a kettőt). Sehová nem írt még érdemben.

(Javasolni azért nem tudok, mert a korábbiak már felvetették az általános ötleteket.)

2013. márc. 28. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!