Miért ilyen bunkók a fiúk? Nektek is vannak ilyen osztálytársaitok?
Figyelt kérdés
Van az osztályban négy srác, akik elég nagyra tartják magukat. Azt hiszik, olyan viccesek, az órákon ők azok, akik állandóan hangoskodnak és akik miatt általában az osztály magatartását kritikán alulinak titulálják. Ha ők mondanak valamit, akkor annak úgy kell lennie, az osztály meg hallgat rájuk. Nagyon bunkók is tudnak lenni, fiúkkal-lányokkal egyaránt, és talán nem veszik észre, de elég sértő dolgokat tudnak másoknak mondani. Én például soha nem adtam nekik okot arra, hogy beszólogassanak nekem, mégis ezt teszik. Múltkor például megbotlottam a lépcsőn, erre ők kiröhögtek és közölték velem, hogy kár, hogy nem estem pofára. Ez elég rosszul esett. És nem ez az első alkalom, hogy bunkók, csak úgy, ok nélkül. Állandóan káromkodnak, azt hiszik olyan nagy arcok. Mit lehet ilyenekkel tenni? Nektek is vannak ilyen ismerőseitek? Miért viselkednek egyáltalán így?2013. szept. 11. 15:51
11/11 anonim válasza:
Az ilyenek a tipikus buta kölykök. Akik valószínűleg otthonról hozzák ezt a stílust. Minden abból ered,milyen a szülő,lehet ők is hasonló bunkók és tőlük tanulják,mert azt hiszik ez a követendő példa. Tudom,mert nekem némelyik volt osztálytársam ilyen. Azt hitték ők ezzel lesznek nagyobbak,aztán észre sem vették mennyire szánalmasak is tudnak lenni. Az ilyen hülye,alpári kölyköket csak sajnálni tudom.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!