Miért ilyen bunkók a fiúk? Nektek is vannak ilyen
osztálytársaitok?
Figyelt kérdés
Van az osztályban négy srác, akik elég nagyra tartják magukat. Azt hiszik, olyan viccesek, az órákon ők azok, akik állandóan hangoskodnak és akik miatt általában az osztály magatartását kritikán alulinak titulálják. Ha ők mondanak valamit, akkor annak úgy kell lennie, az osztály meg hallgat rájuk. Nagyon bunkók is tudnak lenni, fiúkkal-lányokkal egyaránt, és talán nem veszik észre, de elég sértő dolgokat tudnak másoknak mondani. Én például soha nem adtam nekik okot arra, hogy beszólogassanak nekem, mégis ezt teszik. Múltkor például megbotlottam a lépcsőn, erre ők kiröhögtek és közölték velem, hogy kár, hogy nem estem pofára. Ez elég rosszul esett. És nem ez az első alkalom, hogy bunkók, csak úgy, ok nélkül. Állandóan káromkodnak, azt hiszik olyan nagy arcok. Mit lehet ilyenekkel tenni? Nektek is vannak ilyen ismerőseitek? Miért viselkednek egyáltalán így?
Mert nem nevelték őket rendesen a szüleik, nem törődnek velük (talán belefáradtak a nevelésükbe). Azt hiszik, hogy mindent szabad. Szerintem a b*meg és a k*a anyád már természetes elem a kommunikációjukban.
Kedves szülők figyelmébe:
Tudom, hogy sok a munka, meg utána baromira el lehet fáradni, de az esti beszélgetések nemcsak kellemesek, de tanulságosak is (a gyerek életszemlélete remélhetőleg pozitív irányba fejlődik a hatásukra). De aki ezt nem tudja, nem érzi, annak lehet is magyarázni.
2013. szept. 11. 16:14
2/11 anonim válasza:
"Mit lehet ilyenekkel tenni?" Semmit, megváltoztatni nem tudod őket. A saját hozzáállásodat kell megváltoztatni. Szard le őket. Nehogy már ilyen seggdugaszok véleménye érdekeljen téged.
"Miért viselkednek így?" Azért mert régebben, óvodában vagy régebbi osztályokban őket szívatták mindig, és most így akarják megmutatni, hogy márpedig ők is valakik. Ezzel akarják leplezni a saját hibájukat, hogy másokét helyezik előtérbe. Másrészt pedig egyszerűen neveletlenek, a szülők szarnak rá. Csak a sulibaban ilyen nagy a pofájuk ám, hazamennek aztán már azért sírnak ha anyuci nem melegített nekik ebédet.
2013. szept. 11. 16:18
3/11 anonim válasza:
Nálunk, összesen 2 embert tudok megemlíteni, az évfolyamból (8.o) akik nem bunkók, normálisak, és kb. 3-4 az átlagjuk( ez már ebben a suliban egy fiútól rekord.),szeretnek viccelődni, nevetni,és szívesen beszélgetnek a lányokkal is 14/L
2013. szept. 11. 16:27
4/11 anonim válasza:
Minden osztályban vannak ilyenek nyugi. És nem csak fiúk lehetnek, sok bunkó lány is van.
Mit lehet csinálni, ha csak téged támadnak a fejed fölszeged és magasról téve rájuk mész tovább.
Ha az osztály egészére gondolsz akkor össze kell fogni ellenük és kollektíve dönteni.
2013. szept. 11. 16:27
5/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nálunk ők számítanak a nagymenőknek. Inkább azokkal ilyen bunkók, akik "nem az ő szintjükön vannak". A hozzájuk hasonló csajokat persze fogdossák, nyomulnak rájuk.
2013. szept. 11. 16:33
6/11 anonim válasza:
Mindenhol vannak ilyenek, de lekorlátozni a fiúkra nagy butaság. Ha tudnád milyen lány osztálytársaim voltak...
2013. szept. 11. 19:49
7/11 anonim válasza:
Hát nálunk is van 1ilyen gyerek,én5 éve birkózok és egyszer megvertem mert felidegesített és mostanra már sem engem,de másokat sem bánt.(14f vaagyok) neked meg nem kéne a szivedre venned...mondom ismerem a fajtát,ne foglalkozz velük.
2013. szept. 11. 21:59
8/11 anonim válasza:
Én is ismerek ilyen fiúkat, és a válasz egyszerű; nekik ez a vicces, ha hiszed hanem. Horrorra akdava című filmet láttad már? Na ez vlmi olyasmi...
2013. szept. 12. 14:45
9/11 anonim válasza:
ha azthinnéd kinövik ezt, akkor az a rossz hírem, hogy soha, vagy csak nagyon későn, mert én végzős vagyok, és a 18 éves fiú osztálytársaim ugyanilyenek -.-
2013. szept. 12. 16:06
10/11 anonim válasza:
Bunk*k,az ilyenekkel nem lehet mit csinálni,ismerek ilyeneket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!