Miért ennyire bunkók az emberek?
tudom, hogy ezer ilyen kérdés van itt fennt, de eddig nem tapasztaltam hasonlót.
Soha nem vártam, hogy külön figyelmet azért, mert terhes vagyok, de mióta egyértelműen látszik, azóta nagyon sok bunkó beszólást kapok.
Ma pl megyek át a zebrán /már a felénél jártam/ és majdnem rámhúzzák a kocsit /nem a sofőrt hibáztatom, mert nehezen belátható rész/ a járókelőktől meg hallgatom az olyan beszólásokat, hogy sírtam volna akkor, mikor a gyereket csináltuk! Hát köszönöm! Ha nem lennék terhes a sofőrt hibáztatnák vagy nem mondanának semmit. Miért kell direkt bunkónak lenni?
Ne vedd fel, adott esetben védd meg magad.
Én amúgy azt tapasztaltam, mióta kedvesebb vagyok az emberekkel, ők is kedvesebbek velem. Pl előreengedek olyat a boltban, aki 1 zsemlét akar venni, megköszönöm hangosan, ha valaki elenged, segít stb.
Csak nem nagyvárosban laksz?
Engem a kanyarban folyamatosan el akarnak csapni,pedig ezekkel a sofőrökkel ellentétben,nekem nem vett a jogsim!! És igen,Nekik áll fejebb!! Én ilyenkor lealacsonyodom és bemutatok nekik,meg fejeket vágok,mert ha kiabálok,úgy sem hallják. Bár már nem vagyok pocakos,és mindegy,hogy a gyerkőccel/gyerkőcökkel vagyok vagy egy magam,aki tuskó,az tuskó.
Lassan 6 éves lesz a legnagyobb gyerkőcöm,és a majd 6 év alatt rengeteg bunkóval találkoztam! Ó,tudnék mesélni!! Nem csak a közlekedés során,pl boltban is,vagy postán,orvosnál... se szerik,se számuk ezeknek!! Komolyan,meglepődtem,amikor nyilvánvalóvá vállt számomra,hogy egy-egy fiatal (10-en éves) sokkal normálisabb- pl ha szűk a járda,nem mennek a babakocsinak- mint egy-némely felnőtt ember,vagy idősebb ember!!
Három dolgot csinálhatsz: vagy elengeded a füled mellett,vagy az orrod alatt morogsz, vagy pedig kiállsz Magadért!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Az biztos, hogy nagyon türelmetlenek az emberek és egy kicsit sem toleránsak. Remélem nem értettetek félre, nem az autós volt a hibás/sőt ezek után egy kicsit pofátlanul mentem át előtte/, hanem 2 öregember szólt be, de csak azért mert terhes vagyok, egyébként nem lettem volna téma. V.mi megjegyzést muszáj volt tenni a pocakomra.
Egyébként egy kisvárosban lakom, de nem különb ez sem a nagyoktól /van viszonyítási alapom, mert pár éve költöztem/ Az, hogy ismerik egymást az emberek nem jelenti azt, hogy figyelnek a másikra, de belekötni legalább mindenkibe tudnak :s.
Mostmár lenyugodtam, szerintem csak szerencsétlen hülyék szólogatnak be terheseknek és kisgyerekes anyukáknak! Az ő szegénységi bizonyítványuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!