Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ennyire bunkók az emberek?

Miért ennyire bunkók az emberek?

Figyelt kérdés

tudom, hogy ezer ilyen kérdés van itt fennt, de eddig nem tapasztaltam hasonlót.

Soha nem vártam, hogy külön figyelmet azért, mert terhes vagyok, de mióta egyértelműen látszik, azóta nagyon sok bunkó beszólást kapok.

Ma pl megyek át a zebrán /már a felénél jártam/ és majdnem rámhúzzák a kocsit /nem a sofőrt hibáztatom, mert nehezen belátható rész/ a járókelőktől meg hallgatom az olyan beszólásokat, hogy sírtam volna akkor, mikor a gyereket csináltuk! Hát köszönöm! Ha nem lennék terhes a sofőrt hibáztatnák vagy nem mondanának semmit. Miért kell direkt bunkónak lenni?

2013. márc. 6. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
és még mi lesz, ha meglesz a gyerek...jön a van sapka-nincs sapka esete majd, a sok megítélés. De vannak segítőkész kedves emberek is, nyugi.
2013. márc. 6. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem vitatom, hogy az emberek bunkók, de nem tudom merre jársz, hogy ennyire. Még ilyennel sosem találkoztam.
2013. márc. 6. 12:11
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Ne vedd fel, adott esetben védd meg magad.

Én amúgy azt tapasztaltam, mióta kedvesebb vagyok az emberekkel, ők is kedvesebbek velem. Pl előreengedek olyat a boltban, aki 1 zsemlét akar venni, megköszönöm hangosan, ha valaki elenged, segít stb.

Csak nem nagyvárosban laksz?

2013. márc. 6. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek alapból parasztok és nem csak a terhesekkel, hanem úgy mindenki mindenkivel. Minket múltkor kisgyerekkel ütött el majdnem egy hülye k.rva, mert zebrán jött, mint az állat, közben meg az kocsijában is ott volt a gyerekülés, tehát ő nem tudom mit szólt volna, ha a saját gyerekét ütik el majdnem...
2013. márc. 6. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Na a 4 est mintha én írtam volna. Nekünk volt zöld toltam a babakocsit közben fogtam a másik gyerek kezét,az a barom meg majdnem elütött és még mutogatott, (30 as körüli normál családapa kinézetű fickó volt) nem voltam rest én se utána kalimpálni, és már ki is találtam mit vágok a fejéhez ha esetleg visszakanyarodik...de nem tette szerencsére. Az ilyet nem értem egyszerűen hogy könnyebb neki attól ha anyázik, biztos könnyebb a lelke vagy nem tudom...mondjuk szegény te amit kaptál kérdező az túl megy azért mindenen ez hatalmas parasztság, ilyet még nem hallottam hálistennek.
2013. márc. 6. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
nem mondod h ilyenek vannak? édes Istenem..hova fajul a világ.
2013. márc. 6. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem a kanyarban folyamatosan el akarnak csapni,pedig ezekkel a sofőrökkel ellentétben,nekem nem vett a jogsim!! És igen,Nekik áll fejebb!! Én ilyenkor lealacsonyodom és bemutatok nekik,meg fejeket vágok,mert ha kiabálok,úgy sem hallják. Bár már nem vagyok pocakos,és mindegy,hogy a gyerkőccel/gyerkőcökkel vagyok vagy egy magam,aki tuskó,az tuskó.

Lassan 6 éves lesz a legnagyobb gyerkőcöm,és a majd 6 év alatt rengeteg bunkóval találkoztam! Ó,tudnék mesélni!! Nem csak a közlekedés során,pl boltban is,vagy postán,orvosnál... se szerik,se számuk ezeknek!! Komolyan,meglepődtem,amikor nyilvánvalóvá vállt számomra,hogy egy-egy fiatal (10-en éves) sokkal normálisabb- pl ha szűk a járda,nem mennek a babakocsinak- mint egy-némely felnőtt ember,vagy idősebb ember!!

Három dolgot csinálhatsz: vagy elengeded a füled mellett,vagy az orrod alatt morogsz, vagy pedig kiállsz Magadért!!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

2013. márc. 6. 13:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy nagyon türelmetlenek az emberek és egy kicsit sem toleránsak. Remélem nem értettetek félre, nem az autós volt a hibás/sőt ezek után egy kicsit pofátlanul mentem át előtte/, hanem 2 öregember szólt be, de csak azért mert terhes vagyok, egyébként nem lettem volna téma. V.mi megjegyzést muszáj volt tenni a pocakomra.

Egyébként egy kisvárosban lakom, de nem különb ez sem a nagyoktól /van viszonyítási alapom, mert pár éve költöztem/ Az, hogy ismerik egymást az emberek nem jelenti azt, hogy figyelnek a másikra, de belekötni legalább mindenkibe tudnak :s.

Mostmár lenyugodtam, szerintem csak szerencsétlen hülyék szólogatnak be terheseknek és kisgyerekes anyukáknak! Az ő szegénységi bizonyítványuk...

2013. márc. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!