Nem. Nem is utálom őket. Teljesen közömbösek a számomra. Igazából nem is tudom, mi ennek az oka.
16/L (11. osztály)
2013. szept. 10. 23:00
12/19 anonim válasza:
Jobb napjaimban szeretem, rosszabb napjaiban gyűlölöm őket.:D
Nálunk az a baj, hogy nem vagyunk összetartóak, és ez sok konfliktus okozója tud lenni, én meg utálom, ha veszekednek körülöttem.
Nekünk még van három évünk, remélem összeszokunk jobban.:)
2013. szept. 11. 11:29
13/19 anonim válasza:
Nincs különösebb bajom vele, de sosem lesz egy összetartó osztály. Valahogy hiányoznak az ilyen együttes bajkeverések, szórakozás, meg minden. 1-2 osztálytársammal találkozok sulin kívül csak. De mindenkivel jóban vagyok.
2013. szept. 11. 15:34
14/19 anonim válasza:
Nem is szeretem, de nem is utálok bejárni a suliba. Az a baj, hogy állandóan csak a kavarás megy, a bunkó viselkedés, mert ugye az nagyon "menő", főleg a fiúk körében. Mindenki kibeszél mindenkit, mindenki utál valakit. Ezt a klikkesedést sem szeretem, mert azok, akik felsőbbrendűnek érzik magukat, teljesen lenéznek másokat, és itt most megint inkább a fiúkról beszélek. Én mindenesetre jóba vagyok velük, de inkább a barátaimmal töltöm az időt. Néha viszont nagyon aranyosak is tudnak lenni a többiek, olyankor jó velük lenni, de tudnak nagyon bukók is lenni.
2013. szept. 11. 15:42
15/19 anonim válasza:
Új osztály, de nagyon-nagyon jó eddig minden..:)
2013. szept. 11. 21:19
16/19 anonim válasza:
Nem, mert unalmasak.
De igazából lehet, hogy csak azért tűnnek unalmasnak, mert az általános iskolás osztályom nagyon jó volt. :)
Nincs velük különösebb probléma amúgy, csak mindenki túl stréber (most ezt szimplán a jó jegyekre értem, mert ugye a stréber szó nem azt jelenti, hogy jó tanuló), és túl sokan vagyunk ahhoz, hogy ne klikkesedjünk.
2013. szept. 11. 21:44
17/19 anonim válasza:
nem lehet könnyű manapság suliba járni... a mai fiatalok idióták. egy hatalmas verés kijárna a legtöbbnek.
2013. szept. 12. 14:10
18/19 anonim válasza:
Az osztályközösségünk 0, de én valahogy mégis szeretem az osztályunkat. A lányok között nagyon felszínes a kapcsolat, valakivel beszélsz, utána meg rohannak kibeszélni. Különben szerintem egész jó kis osztály vagyunk. ;)
2013. szept. 12. 18:59
19/19 anonim válasza:
Nálunk mindenki egy bunkó paraszt.Mindenki beszól mindenkinek verekedünk stb.)(senki nem sértődik meg,mindenki visszaszól..8 év alatt megszoktuk..De mégis mindenki imád mindenkit!:) Nagyon összetartóak vagyunk,mindenki kijön mindenkivel.Órát mondjuk nem lehet tartatni..xDD Egyfolytában nevet mindenki,a közös bajkeverések meg ezek napi szinten vannak.:'D Még csak most kezdőt az év,de már a sírógörcs kerülget mikor eszembe jut hogy idén elválnak útjaink. :( Imádom ezt az osztály és rettentően félek,h az új sulimba csak ilyen stréberek járnak majd..<3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!