Kamaszok, szeretitek az osztályotokat? Ha igen miért, ha nem miért nem?
Nem. Borzalmas az osztályközösség. A legtöbb fiú bunkó, nagyképű a semmire, kicsit gyerekes (a korunkhoz képest) és imádnak másokat b*sztatni. A lányok többsége egyszerűen tinir*bi, teljesen rájuk illik a leírás. Az órákat mindig zavarják, nem lehet mellettük tanulni, a tanárok is utálnak ide bejönni. Aki jó dogát ír az már stréber, de ha nekik év végén/félévkor rossz jegyet adnak, akkor már a tanár a rossz, még véletlenül sem ők. A rongálásaikról meg már nem is írok. Szerencsére már csak egy évet kell velük kibírnom...
(a csillagozott szavak a trágárságszűrő miatt vannak)
Egy 8.osztályos lány.
Jó osztály vagyunk, szeretem őket. Nem beszélek napi szinten legtöbbjükkel, de mind okosak és azért jöttek hatosztályosba, hogy tanuljanak. Mindent elintézünk, megbesézlünk. Persze vannak, akiket nem szeretek, nem szimpatikusak, de három év alatt már megszoktam őket, és nem idegesítem magam rajtuk. Vannak barátaim is, ellenségeim nincsenek, senkivel nem vagyok rosszban.
Más osztályokból is vannak barátaim, felsőbbévesek is, nem vagyok rájuk utalva. Órán pedig lehet tőlük figyelni, onnantól meg nem érdekel.
16/L -10. osztály
Nem igazán szeretem őket. Kétszínűek. Fiúk közül párral jóban vagyok, a lányok nem hatnak meg, néhánnyal jóban vagyok közülük is, de inkább idősebbekkel töltöm az időmet. Az idegesít a legjobban, hogy mindenkit kibeszélnek. Remélhetőleg nekem is már csak egy év, ha felvesznek a művészetibe.
8.-os kisgimis vagyok
Szeretem. Nagyon összeillünk. Van egy pár "kívülálló", akik még első nap klikkesedtek, esélyt sem adtak a többségnek, de egyébként minden rendben.
Azt sajnálom, hogy kevés a lány. Azt mégjobban, hogy az egyikre már az első napon ráhajtottam. Azt pedig, hogy sikerült másfél hét alatt elszúrnom az egészet, még ennél is jobban sajnálom.
Mindegy, úgy érzem a maradék 5 év is jól fog el telni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!