Anyuka és mostohaapuka?
Figyelt kérdés
Szerintetek normális az ha az anyuka és egy mostohaapuka összevesznek, majd az anyuka nincs akinek elmondja panaszát és így tinédzser gyermekének el kezdi lehordani a mostoha apukát. Majd mikor kibékülnek a gyerek lesz mindenért a hibás. Ez most kétszínűség.2013. szept. 9. 20:45
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagy felelőtlenség és ostobaság ekkora terhet tenni egy gyerekre, tinire.
Azt nem is értem, hogy miért lesz a gyerek hibás... de biztos, hogy ez nem normális.
3/5 klopusz válasza:
Nem, nem normális egy kicsit sem.
A gyereknek, legyen bármilyen idős, nem a lelki szemetesláda szerepét kell betölteni a szülei életében. Ha szigorúan nézzük, semmi köze - mint ahogy beleszólása se sok - van a felnőttek életébe.
Ez nem kétszínűség szerintem, hanem gonoszság. Kellene anyukának egy felnőtt, akinek elsírhatná a bánatát, hogy ne vonja be a gyereket.
4/5 anonim válasza:
teljes mértékben amúgy egy tininek elég problémája van és még ezzel is terhelni na szép család mondhatom
5/5 anonim válasza:
"amúgy egy tininek elég problémája van"
Szegééényke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!