Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért biztatja egy anyuka a...

Miért biztatja egy anyuka a 11 éves kislányát arra, hogy aludjon a 13 éves fiújánál? Nem félti?

Figyelt kérdés
Rendesen kerít nekik, a lányát elengedi bármilyen buliba, meg sem kérdezi, hogy kik lesznek vagy ottalvós-e. Volt olyan, hogy a hugom (14) szülinapi bulit tartott, és mi vittük haza hajnalban, mert mondta hogy ő majd akkor haza megy a sráccal, mi meg mondtuk, hogy tőlünk biztos nem. Az se érdekli az anyukát, meddig tekeregnek este az utcán (mondjuk faluról van szó, de akkor is), meg a sráccal levelezik, és ilyeneket ír neki, hogy "nagyon hiányzol ám Fanninak, egész nap szomorkodik, mert már régen látott, gyere minél hamarabb, vedd rá anyukádat, hogy engedjen el", mintha haverok lennének. Ez csak szerintem abnormális? Közben a férje nem tud semmit, mindig hazudnak valamit, hol van éppen a kiscsaj. Mi ezzel a célja? Felkészítés az életre, hogy majd a férfiak által jusson előrébb?
2011. aug. 3. 01:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Ez elég abnormális....-.-"
2011. aug. 3. 02:04
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Alapból az nem normális dolog, hogy egy 11 éves kislánynak fiúja van, aki 13 éves, még ő is kicsi!!!

Az ilyen "anyát" kivizsgáltatnám, hogy minden rendben van-e a fejében, mert ebben nem vagyok biztos, sőt.

Amúgy meg értelmes lányt akar nevelni, vagy k.rvát, mert nem mindegy a kettő. Ha k.vának szánja akkor jó úton halad, ha nem akkor sürgősen komolyodjon meg. Csak azt nem értem, hogy az ilyen minek szül gyereket, ha nem tud felelősségteljesen gondolkodni.

2011. aug. 3. 02:20
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Helyette is akar élni, amit ő elszalasztott.
2011. aug. 3. 03:23
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Vagy tök naiv az anyuka, vagy hülye, már elnézést. De hogy felelőtlen, az biztos!
2011. aug. 3. 05:37
 5/14 anonim ***** válasza:
44%
Az anyukának valami baja van agyilag!
2011. aug. 3. 06:40
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
az ilyen nyukát kivizsgáltatnám és elvenném a gyerekét!
2011. aug. 3. 08:08
 7/14 anonim ***** válasza:
*anyukát
2011. aug. 3. 08:09
 8/14 anonim ***** válasza:

úristen.-.-"

ez baromi szánalmas..

milyen szülő az ilyen??

Okéé hogy még csak 14 éves vagyok. de nálunk 9-ig van kimenő, ha van valami ami miatt tovább szeretnék max. fél10

De ennyi.

2011. aug. 3. 12:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztos információkkal rendelkeznék arról, hogy a kislány nevelését az anyuka elhanyagolja, lehet megemlíteném ezt a gyámhivatalnál, hátha ránéznek mi folyik ott. Hangsúlyozom csak akkor, ha teljesen biztos információim lennének arról, hogy a kisgyerek sokszor késő este is az utcán van, fiúnál alszik, stb.
2011. aug. 3. 13:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Én meg olyan kislányt ismerek, akinek 11 évesen 16 éves "pasija" van... -.-

Még meddig fajul a világ???

2011. aug. 3. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!