Valakinek hivjak Ildikonak a kislanyat?
Hat az teny, hogy ez mar nem "modern" nev.
Mostansag ugyanis inkabb azok a menok. De az en kornyezetemben eleg sok Ildiko van. Igaz azok mar felnottek :)
Egyebkent hol lehet nezni ilyen statisztikat? :)
Koszi a valaszokat!!
Itt lehet statisztikakat nezni!! [link]
Nekem nem Ildiko a kislanyom, de nem is adtuk volna, mert a vezeteknevunk tul hosszu, igy mindenkeppen max. 2 szotagu nevekben gondolkodtunk.
Ettol fuggetlenul szep csengesu nev. Lehet, hogy most nem divatos, de ne foglalkozz vele. En ismerek egy 15 eves Ildikot, es nagyon helyes kislany. Ezen kivul van egy Ildi nevu nagyon jo baratnom 38 eves, a sogorom baratnoja is Ildi, 30 eves, egy nagyon kedves ismerosom is Ildi...
Nekem sem divatos a nevem - Judit -, de en szeretem, tetszik is, es nem erdekel, hogy divatos-e es tetszik-e masoknak.
Nekem egyebkent a mai ugymond divatos nevektol felall a nem letezo szor is a hatamon. Akkor inkabb Ildiko, Judit es tarsai... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!