Miért biztatja egy anyuka a 11 éves kislányát arra, hogy aludjon a 13 éves fiújánál? Nem félti?
Figyelt kérdés
Rendesen kerít nekik, a lányát elengedi bármilyen buliba, meg sem kérdezi, hogy kik lesznek vagy ottalvós-e. Volt olyan, hogy a hugom (14) szülinapi bulit tartott, és mi vittük haza hajnalban, mert mondta hogy ő majd akkor haza megy a sráccal, mi meg mondtuk, hogy tőlünk biztos nem. Az se érdekli az anyukát, meddig tekeregnek este az utcán (mondjuk faluról van szó, de akkor is), meg a sráccal levelezik, és ilyeneket ír neki, hogy "nagyon hiányzol ám Fanninak, egész nap szomorkodik, mert már régen látott, gyere minél hamarabb, vedd rá anyukádat, hogy engedjen el", mintha haverok lennének. Ez csak szerintem abnormális? Közben a férje nem tud semmit, mindig hazudnak valamit, hol van éppen a kiscsaj. Mi ezzel a célja? Felkészítés az életre, hogy majd a férfiak által jusson előrébb?2011. aug. 3. 01:58
11/14 anonim válasza:
Utolsó!
A válaszodat olvasva előre félek, hogy mi lesz, ha eléri majd ezt a kort a gyerekünk. Pedig még csak tervezve van. :)
12/14 A kérdező kommentje:
Gyámhivatalhoz nem mernék fordulni, mert (ami plusz vicc) elég befolyásos családról van szó, akik a környéken mindenkivel jóban vannak, és még én jönnék ki rosszul a helyzetből h megrágalmaztam. De, amellett, hogy felháborítónak tartom, aggódom is, hogy mi lesz így a kislányból.
2011. aug. 3. 21:32
14/14 anonim válasza:
bemutathatnád a kislányt.....
megoldanám ezt a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!