Ti mit gondoltok erről? 36/L anyuka : )
A lányom kozmetikusnak akar menni ( most 8. osztályos).
Azt mondja hogy ha elvégezte a középiskolát akkor kitanulná a szakmát, sminkes, műkörmös és eltudna helyezkedni, úgy hogy jól megfizessék. Sajnos nem értek ehez, és én komolyabb szakmát képzeltem el neki. Ti mit gondoltok erről? Ha jól megtanulja a szakmát akkor valóban tudna majd később vele jól keresni?
Ha valóban jól kitanulja akkor igen!
Kemény munkával lehet saját vállalkozása,nevet szerezhet magának.
De ami tényleg jól fizető az a sminkes a filmes szakmában.
(legjobb barátnőmet ugyanilyen félve engedte anno az anyukája erre a pályára,azóta jól működő szalonja van Bp-en,a Tv-nél és neves divatbemutatókon sminkel,és előadásokat tart,de ez mögött évekig tartó kemény és éjszakába nyúló munka és támogató családi háttér van.)
28L
Első! Nagyon köszönöm!
"Kozmetikus" részletesebben tudnál róla írni?
Hiába küldöd el például sebésznek,ha taszítja az a munka és nem szereti csinálni!
Ha ő ezt szeretné akkor sok sikert neki. MINDENHEZ sok munka kell és kitartás nameg idő.
Itt nálunk pl az osztrák határ mellett! Nagyon jól keresnek a kozmetikusok, műkörmösök, fodrászok!
Szerintem is hagyd hogy Ő válasszon szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!