Kamaszok, mi a véleményetek arról, ha egy fiú sír?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 19:57
1/34 anonim válasza:
engem nem zavar szerintem nincs vele semmi különös :)
2/34 anonim válasza:
A fiúk is megengedhetik maguknak, hogy "kisírják" a problémáikat, gondjaikat. Szerintem az a fiú a bátor, aki be meri vallani, hogy szokott néha sírni.
3/34 anonim válasza:
Engem nem zavar, sőt, szerintem aranyos.
4/34 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Minden fiú sírt már érzelmes okból, csak nem mind vallja be. Pedig nincs semmi gáz benne, nem te döntöd el, hogy sírni akarsz-e.
5/34 Gyémántlány válasza:
Szerintem nincs benne semmi rossz!
Mindenkinek joga van kisírni magából a bánatát, és ezzel nincs semmi baj.
6/34 anonim válasza:
Hadd csinálja.Bár ha sokszor jön elő,akkor az már lehet,hogy nem normális.
7/34 anonim válasza:
Engem személy szerint nem zavar,de lehet,hogy ez miatt most lepontoztok vagy furcsának találtok,de azt nem "szeretem" ha mindenféle dolgon elsírja a fiú magát. Például ha a tanár leordítja vagy hasonló szituáció és ő elbőgi magát. Persze ha azért sírja el magát,mert rossz passzban van akkor nem fogok rá furcsán nézni vagy bármi,de ha állandóan elsírja magát mindenen akkor az nem jön be.
8/34 anonim válasza:
Ha mi, lányok kisírjuk magunkat, gyakrabban, mint egy fiú, akkor neki is joga van hozzá. Ha felgyülemlik a sok bánat és düh, vagy nagyobb problémái vannak, akkor nem érne meglepetésként, ha még egy fiú is átsírná az éjszakát. Nem az a bátor, aki sose sír (inkább kicsit lelketlen is), hanem aki ezt vállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!