Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszkorban kéne már parfümöt...

Kamaszkorban kéne már parfümöt használnom?

Figyelt kérdés
Mert én dezodort használok, mert rosszul leszek a parfüm szagától. Vagyis a nőitől, de férfit milyen már lányként használni és drágának tartom. Ez baj lehet?
2013. aug. 28. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen életkorban nem _kell_ parfümöt használni, egy lehetőség csupán. Kinek-mi tetszik. Én egy évben 2-3x használok parfümöt, áll a szekrényben. Pedig 30 éves vagyok.
2013. aug. 28. 17:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A parfüm használata nem kötelező,sőt. Van aki nem szereti,van aki kipattog tőle.. Ha nem akarsz,nem tetszik akkor nem használsz,ennyi.
2013. aug. 28. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem használok, valahogy nem az én stílusom. Dezodort használok.
2013. aug. 28. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
én szoktam, de csak akkor amikor van tesi óra, hogy ne legyen izzadság szagom. de nem ajánlom, mert egyes márkájúak csípik a bőröm.
2013. aug. 28. 18:13
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem baj. Én 12 éves korom óta használok parfümöt szinte minden nap, én a dezodort nem szeretem. Igaz, én fiú vagyok. :)

Ha nem tetszik, ne használd.

Szerintem a parfüm egyébként sokkal nőiesebb, jobban szeretem azt a lányokon.

2013. aug. 28. 18:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak nagyon büdös, eddig egy olyan parfümmel sem találkoztam ami tetszett volna, jó lenne egy általános tisztítószer illatú *o* A női dezodort sem szeretem amúgy, egy időben pl férfit használtam de azért mégis milyen mááár, így most rexona-t használok :/
2013. aug. 28. 18:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Én kb már 9 éves korom óta használok parfümöt:) Jobban érzem magam vele :D Amúgy én dezodort is használok meg parfümöt is:) Mindig mondják milyen jó illatom van.De nekem is volt olyan időszak,hogy férfi dezodort használtam meg férfi parfümöt amikor elfelejtettem venni,de nem szóltak érte,mert alapból egy fiús vagyok. Parfümből is van olyan ami nem is az a nagyon női és nem is az a nagyon férfias na én olyat használok :P
2013. aug. 28. 19:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez nem ilyen kötelező dolog. Én például nagyon szeretem a parfümöket (emellett dezodort is, de nem olyan domináns illatút ), majdnem minden nap használok, de van olyan barátnőm, felnőtt ismerősöm, aki pedig sose használ. Ízlés/Stílus függő. 16/L
2013. aug. 28. 20:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Használj illatanyag mentes dezodort. Parfümöt meg sosem KELL használni, hanem lehet, ha találsz neked tetsző illatot.
2013. aug. 28. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez nem a kortól függ és nem is egy kötelező dolog! Ha nem bírod hát ne használd!:)

Én sajnos nagyon hozzászoktam az utobbi ídőben a parfümökhöz meg a dezodorokhoz is!:( Napi rendszerességgel használom!

Állítólag, hallottam valakitől, hogy egyik sem egészséges, persze nem tudom, hogy igaz-e...?

18/L

2013. aug. 29. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!