Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikortól lehet tampont használ...

Mikortól lehet tampont használnom?

Figyelt kérdés

Tegnap jött meg az első.

Mikortól lehet tampont használnom?

12/L

2010. márc. 27. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
nekem 11 évesen jött meg,első két nap használtam betétet,majd mivel nyaralni mentünk tampont.minivel kezdd mindenképp,de arra figyelj hogy azt gyakran kell cserélni.majd lehet egyre nagyobbat.én nagyon szenvedtem az elején,mert azt hittem hogy teljesen benyomtam hisz megakadt,de ahogy felálltam nagyóón fájt.ahol beakad,még egyet nyomj rajta,és úgy van a helyén:)ez csak egy tanács
2010. márc. 27. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Minit használj és óvatosan, nyugodt körülmények közt fogj hozzá. Akkor van elég mélyen, ha ülsz egy széken és nem érzel semmit. Nagyon figyelmesen olvasd el a használati útmutatót, vigyázz magadra. Javasolnék egy gyermek nőgyógyászt is, hogy megnézze, minden rendben van-e a pociddal.
2010. márc. 27. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
már megint..?
2010. márc. 28. 11:06
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

omg.12 éves vagy és már tampon??

hát ha jól meggondoltad:D

amugy az első hónapokban vagy az első évben nem ajánlják.szerintem ráérsz még...hidd el elég kényelmetlen tud néha lenni...:)

13/L

2010. márc. 29. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kényelmetlen, akkor rosszul tetted föl. Tényleg jobb ilyen fiatalon még betétet használni, már nagyon jók vannak. Nem jó, ha a vér sokáig benne marad a testedben, fertőzésveszély. Ezért írtam, hogy figyelmesen olvasd el a tájékoztatót. Éjszakára csak betétet!!
2010. márc. 30. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem legalább addig várj a tamponnal, amíg rendszeresre beáll a ciklusod. Kb egy év. A tampon lehet veszélyes, ha rosszul van berakva, viszont szerintem sokkal kényelmesebb és higiénikusabb is, mint a betét. Persze csak ha időben cseréled, különben, ahogy mondták fertőzést okozhat.
2010. márc. 31. 21:12
 7/9 anonim válasza:

Szia!

Nekem is 12 évesen jött meg, és Júliusban. Szerintem az első mensi után ne használj egyből tampont, mert az első években még nem olyan nagy a vérmennyiség. Legalább a félévet várd meg, és Mini-t használj, mert a normal tampon az még nem tiniknek való.

2010. ápr. 1. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:

9 évesen jött meg, 12 évesen használtam először, vagyis csak próbáltam. Az igazság hogy sírtam, úgy fájt amikor fel akartam helyezni. Bár ez a helyzet most is :(

14/L

2010. ápr. 4. 12:15
 9/9 anonim válasza:
hát még azé ne kezdjél tampont használni mjd csak pár év mulva esetleg az első sex után én is akkr kesztem el amugy hány éves vagy??
2010. ápr. 6. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!