Igaz az, hogy kamaszkorban a lányokat jobban féltik az édesanyjuk, mint a fiúkat?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem.:)2013. aug. 15. 11:37
1/12 anonim válasza:
Én jobban féltem a lányaim, mint a fiam. Szóval szerintem igaz.
2/12 anonim válasza:
Igen. De inkább csak szex-el kapcsolatos témákban. Például egy lányt megerőszakolhatnak, egy fiút meg már nem annyira, jobban is védi meg magát általában, bár manapság nem csodálkoznék, ha a lányok erősebbek lennének a fiúknál, de ez már más téma.
3/12 anonim válasza:
Igen. Sosem féltem el, hogy egy ismerősöm azt mondta, neki max tartasdijat kell fizetnie, ha a fia teherbeejt egy lányt, de a lánynak kell végig szenvednie az abortuszt, vagy a gyereket felnevelni.... Igaza volt.
4/12 anonim válasza:
Nálunk nem igaz. Anyám ugyanolyan maradt, apám érdekes :D
Egyébként összességében jobban féltik a szülők a lányukat mint a fiukat.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek vélemények.:)
2013. aug. 15. 16:33
6/12 anonim válasza:
Nekem apa azt mondta,hogy
"nem mindegy,hogy a lányodon megy át a fél város vagy a fiad megy át a fél városon"
:D
7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nagyon jó.:DDDDDDDDD
2013. aug. 15. 20:45
8/12 anonim válasza:
Szerintem igen, ez jellemző általában. Mondom ezt, mint a család egy szem "kicsi" lánya. Tudom, hogy csak szeretnek és azért féltenek, de sokszor az agyamra mennek. :DD A fiúkkal engedékenyebbek. Ők általában erősebbek, kevésbé potenciális célpontjai a nemi erőszaknak, stb.
10/12 anonim válasza:
Teljes mértékben!
Az öcsémet sokkal lazábban "fogják" mint engem. De azt hiszem érthető miért kell félteni a lányokat.. Bár egy beteg ember a fiúkkal is megcsinálja ugyanazt, de ez ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!