Kisfiúk az óvodában (és később kamaszkorban a suliban, vagy elbújva) mennyire nézegetik egymás nemi szervét?
Figyelt kérdés
Úgy értem, milyen fokig terjed a kíváncsiságuk és nézegetik e egyáltalán egymásnak.2011. febr. 24. 07:52
1/7 anonim válasza:
nekem 2 fiam van de nem szokták nézegetni!
2/7 anonim válasza:
Nekem is 2 fiam van. Itthon nem szokás, hogy nézegessék egymásét :) Viszont, mivel óvónő vagyok, nem egyszer tapasztaltam, hogy _mivel van, hogy együtt mennek ki pisilni- megmutatják egymásnak, nézik a másikét. Ebben nincs semmi kóros, csupán kíváncsiak... ez nem perverzió :)
3/7 anonim válasza:
Én inkább azt tapasztaltam, hogy olyan közép-nagycsoportban az ellenkező neműek nemi szervére kíváncsiak. Persze ebben semmi szexualítás nincs, csak kíváncsiak, tudják, hogy máshogy néznek ki, kíváncsiak. Én pl. kaptam rajta őket, hogy a szomszéd kislánnyal egymás előtt álltak lehúzott bugyival és úgy nézték hogy néznek ki. Nem nyúlnak egymáshoz, mert ismétlem, ez kíváncsiság, csak érdekli őket. Fiúk-fiúkét is biztos megfigyelik, hogy hasonítanak-e. :o)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem perverzió miatt kérdeztem, egyéb okom volt rá.
2011. febr. 24. 18:20
5/7 anonim válasza:
Óvónői végzettségem van,de nem helyezkedtem el a szakmámban. Viszont voltam nem egy gyakorlaton és teljesen természetes,hogy pl. a délutáni alvás előtti WC-nél nyíltan nézegetik,viccelődnek,hasonlítgatják. Nagyon arik:)
6/7 anonim válasza:
Van ilyen, hogy összehasonlítják. A különböző nemű gyerekek is nézik egymásét. Egy kislány is kíváncsi, milyen a kuki és a kisfiú is, hogy milyen a punci. Ez hozzá tartozik a fejlődéshez.
7/7 A kérdező kommentje:
És ha esetleg egy kicsit eltér egyik a másikétól, mennyire csúfolódnak?
2011. febr. 25. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!