Miért nézegetik sokan időn túl a tesztet?
Figyelt kérdés
Sok ilyet olvasok itt: a teszt negatív, nincs szines csík, de 1 óra, 2 óra múlva vagy másnap mégis megjelenik valami halványan. És akkor ez most lehet-e pozitív?! Igazán nem provokációnak szánom, de nem véletlenül írják a tesztek tájékoztatójában le, hogy a megadott időn belül értékelhető csak az eredmény, később már nem, mert az fals eredményt mutathat. Akkor miért kell még másnap is nézegetni? Ez még csalódáshoz is vezethet...2010. febr. 15. 10:06
1/7 anonim válasza:
Ez így van, csalódáshoz vezethet, de reméányt is adhat. Mindenki tudja, hogy 10-15 perc után már nem ad megbízható eredményt, de annyira ott akarjuk látni azt a második csíkocskát, hogy mindig meg akarunk bizonyosodni róla, hogy biztos, hogy nincs ott? És igen, az esetek többségében valóban csalódás, de nálam pl. nem az volt. Semmit nem mutatott, tök negatív volt 10 perc múlva, este előkotortam, mert biztos ami biztos meg akartam mégegyszer nézni és iszonyat halványan ott volt a csík. Ma már 3,5 éves. :) Tehát van ilyen is és ilyenkor az ember szeret ebbe kapaszkodni, főleg ha már nagyon régóta vágyik egy babára. :)
2/7 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szólóhoz,én épp ilyen cipőben járok,úgy hogy tudom miről beszél,és hát tény,hogy látok ott egy második csíkot is,ez még reményt ad nekem a következő tesztelésig!!! Nekem már 4 napja késik,és hát jogosnak tartanám a második halvány csíkocskát :))))) Most már csak kitartás kellene!!
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves Második, szívből drukkolok!! És persze minden időn túli "nézegetőnek" kívánom, hogy ne érje csalódás, mert tudom én, hogy a remény hal meg utóljára... Elsőnek is köszönöm, és gratu a csemetéhez, a válaszod reményt adhat a tesztelőknek!! :D
2010. febr. 15. 10:32
5/7 anonim válasza:
Köszönöm hogy izgulsz értem,remélem eredményesen!!! Igérem hogy nem nézegetem olyan sűrűen a tesztet! :)
6/7 anonim válasza:
Mert biztosra akarnak menni. Nekem is 20 perc után látszott a második halvány csík, júliusra jön is a pici. Én épp csalódottan ki akartam dobni, amikor olyan furcsának tűnt a tesztcsík, ahogy a fény ráesett...
7/7 anonim válasza:
Nos igen, sokan azért nézzük mert hátha.... és néha milyen jól tesszük!Nekem fél óra kellett ahhoz hogy elszíneződjön, ráadásul ekkor a mensim már 10 napja késett, tehát joggal gondolhattam volna negatívnak mert elvileg ki kellett volna jeleznie a tesztnek időben.De mégsem így történt és mára már 2 éves a kisfiam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!