Igaz az, hogy kamaszkorban a lányokat jobban féltik az édesanyjuk, mint a fiúkat?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem.:)2013. aug. 15. 11:37
11/12 anonim válasza:
Igen, és ez néha nagyon idegesítő. 16 éves vagyok, az öcsém 12 , őt simán elengedi már most egyedül edzeni vagy suliba, vagy közel lakó barátokhoz. Én pedig mielőtt találkozom a barátnőimmel mondjuk 3heti/havi 1x teljes kioktató leckét kapok hogy vigyázzak magamra. Na már most leszögezem, hogy az öcsém sokkal felelőtlenebb, pl simán átmegy a piros lámpán, rosszabb tanuló is. Ha elmegyek, mindig van nálam telefon és legkésőbb 6-7 körül itthon vagyok, de inkább korábban. Ja, és barátom sincs és nem is igazán akarok, mégis mindig megkapom az erről szóló kioktatást is. Lehet, hogy a hülye tini fejemmel nem vagyok elég érett ahhoz, hogy ezt megértsem, de amíg nyilvános helyen, telefonnal, nem éjszaka és nem agyonsminkelve és mindent megmutató ruhában van és nem pasizni megy, addig igenis ugyanaz engedhető meg egy lánynak és egy fiúnak is. Sőt, a fiúk később érnek, több veszélyes dolgot próbálnak ki, akkor meg pláne:-D
12/12 anonim válasza:
Engem szerintem ugyanúgy féltenek,lehet, hogy
apa picit jobban félt:) Már az sem tetszik neki, ha fiúval beszélek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!