Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek származhat hátrány...

Szerintetek származhat hátrányom ebből a gimiben?

Figyelt kérdés

Otthon megjegyezték, hogy változtatnom kéne mert majd cikizni fognak miatta a gimiben, kiközösítenek, meg nem fogok tetszeni senkinek sem. Szerintük nem normális, hogy 14 éves vagyok és nem érdekel az ilyesmi. Nem festem a körmöm, nem sminkelek, nem hordok magassarkút és ékszereket, nem használok parfümöt, farmerben és pólóban járok suliba. Szerintük itt az ideje, hogy elkezdjem mert én leszek az egyedüli az osztályomban. Meg a barátnőim közül is kilógok és tanulhatnék tőlük. Ki fognak közösíteni, nem foglalkoznak velem. Egyedül én nem tetszem majd a fiúknak. Nem fogok tudni érvényesülni. Észre sem vesznek majd a többi lány között. Én nem hinném, hogy ez ennyit számít, de most kicsit elbizonytalanodtam. Szerintetek igazuk van és legalább egy kicsit többet törődjek a külsőmmel?

14/L

2013. aug. 28. 16:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 30. 18:43
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem is a sportos lányok jönnek be, de ez miért kell hogy összefüggjön az igénytelenséggel?

+ valaki mutatna egy amolyan oroginal deszkacipőt? :) kösz

2013. aug. 31. 06:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, származhat hátrányod, de vállald önmagad! Minden tinédzser megküzd az elfogadásért, és ez egy olyan életfeladat, amit nem lehet megúszni. Miért kéne jelmezbe öltöznöd, hogy elfogadjanak? És ha a fiúk érdekelnek, akkor meg fogod találni azt a fiú(ka)t, akinek te jössz be. A jó kapcsolathoz, a jó barátsághoz, a jó szexhez úgyis egy vagány önbizalommal teli lélek kell, és ha te jól érzed magad úgy ahogy vagy, akkor az át fog jönni másnak is.

Javaslatom: nézd meg a neten, hány színésznő, ismert nőci szereti az egyszerű kinézetet? Az egyik kedvencem Kate Winslet. Hidd el, nekik sem volt könnyű ez a korszak!

A szüleiddel beszélgess, hogy miért olyan fontos ez nekik? Lehet hogy anyukádnak rossz élménye volt a suliban? Abban biztos vagyok, hogy a féltés szól belőle, és nem a cikizés.

Egyébként meg.... az én időmben (44 leszek) nem volt ám körömlakk meg magassarkú meg smink, és jó ha a Rexonát meg tudtuk venni. És 1-2 évig ment az atomra szétsminkelt, cicababa kinézet, aztán jött a Cure, a Smith, a Sexepil és a minél topisabb lett a menő. Kivi vok anyukádnak mi lett volna a megoldása! :)

2014. febr. 16. 20:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Most már gimibe járok. Féltem, de nem olyan vészes mint ahogy számítottam rá. Vannak lányok, akik a 3 méterről illatozó, magassarkús, smikes, csilli-villi kategóriába tartoznak, de olyan is aki teljesen normális. Van egy kettő, aki kicsit valóban lenézően viselkedik, de a többség jófej. Nem külső alapján barátkoznak.:)
2014. febr. 16. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!