Szerintetek származhat hátrányom ebből a gimiben?
Otthon megjegyezték, hogy változtatnom kéne mert majd cikizni fognak miatta a gimiben, kiközösítenek, meg nem fogok tetszeni senkinek sem. Szerintük nem normális, hogy 14 éves vagyok és nem érdekel az ilyesmi. Nem festem a körmöm, nem sminkelek, nem hordok magassarkút és ékszereket, nem használok parfümöt, farmerben és pólóban járok suliba. Szerintük itt az ideje, hogy elkezdjem mert én leszek az egyedüli az osztályomban. Meg a barátnőim közül is kilógok és tanulhatnék tőlük. Ki fognak közösíteni, nem foglalkoznak velem. Egyedül én nem tetszem majd a fiúknak. Nem fogok tudni érvényesülni. Észre sem vesznek majd a többi lány között. Én nem hinném, hogy ez ennyit számít, de most kicsit elbizonytalanodtam. Szerintetek igazuk van és legalább egy kicsit többet törődjek a külsőmmel?
14/L
Tényleg többet kéne törődj a külsőddel :) körömlakkból bőven jó az átlátszó , vegyél pár divatos pólót és nadrágot, smink: elég ha korrektorral eltünteted a bőrhibáid + szempillaspirál és esetleg egy kis szájfény :) szerintem ennyi elég DE arra mindig figyelj ,hogy a sminket esténként mosd le és használj valamilyen hidratálót/arckrémet :)
Remélem tudtam segíteni , ha van kérdésed írj privátban :)
Próbáld meg rávenni magad, hogy érdekeljen. A farmer-pólós, meg utcán hempergős időszak sajnos lejárt, most már nőnek kell lenned (persze nem k.rvának). Neked szerencséd van, engem eszükbe se jutott a szüleimnek figyelmeztetni otthon erre. Gimi első 2 évében (6 osztályos) szétcikiztek a kinézetem miatt, és egyszerűen nem értettem mi a baj.
Próbáld meg komolyabban venni magad, élvezd, hogy tudsz jól kinézni. Less el tippeket újságokból, netről, barátnőkről. A hajad vágad valami formára, vagy legyen egy stílusa. A farmer-póló alapjáraton nem baj, de legyen csőgatya és akkor valami divatosabb felső, mondjuk deszkacipő. Hordj valami kis aranyos fülbevalót is.
A szempillaspirál szinte mindenkinek jól áll, vegyél egyet, ha pattanásos vagy, alapozót, ajakírt. Ha úgy érzed jól áll, a szemceruzával is próbálkozhatsz.
Ha ebből a stílusból indulunk ki a körömfestés nem feltétlenül szükséges (elég ha szép, ápoltak), ahogy a parfüm sem (használj illatosított dezodort).
A külső igenis számít, tehát figyelj oda rá! Adj magadra!
Egy szűk, divatos farmer meg egy szűk, (jó) alakot kihangsúlyozó pólóval semmi baj nincs. Én fiúként inkább a fiúsabban de tudjátok azzal a fiús lány stílusban öltözködő lányokat szeretem. Pl: deszkás cipő, szűk farmer (vagy csőgatya), a szintén előbb említett szűk póló, esetleg pulcsi. Nem értek annyira a divathoz, remélem nem írtam nagy hülyeségeket.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!