Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukak ti is igy gondoljatok?

Anyukak ti is igy gondoljatok?

Figyelt kérdés

15 es fel eves kamasz lany vagyok, rendes, atlagnal jobb tanulo, tisztelettudo vagyok.

Pedans es megbizhato.

Mindent elmondok az anyukamnak, mindent!

Mikor ritkan elmegyek buliba ( nagyon ritkan jarok) elmeselek mindent, elmondom, hogy mibol mennyit ittam.

Sose vittem tulzasba, sosem voltam reszeg, sosem tettem hulyeseget.Tudom hol van a hatar es meg csak a kozelebe se megyek.

Betartom az idot amit kiszab anyukam ,hogy meddig maradhatok. ( ha valamibol kifolyolag kesek, azonnal telefonalok) Mindig tudja kivel vagyok, es hol. ( 3-4 orankent irok smst ,hogy minden rendbe.)

Hamarosan elmennek egy buliba. ( mar 2 hettel ezelott megemlitettem es elengedett) ahogy telik az ido, elotte nap, azt mondja h " ki mondta h elengednek" ( mar megengedte)

Es a buli napjan mindig levagyok "szidva"

"Hogy mit kepzelek, h iszok, h 15 eves letemre buliba es szulinapom van a helyem??"

Nagyon bant, hogy ellenem forditva amit elmeselek neki, es ilyenkor mindig hulyenek erzem magam, h minek vagyok oszinte.

Jo a kapcsolatom az anyukammal de ezt nem ertem meg.

Nektek mi a velemenyetek? valoban nem valo 15 evesen a ritka szorakozas?

Elnezest a helyesirasi hibakert.

2013. aug. 27. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen buliba mész.

De ha egyszer már elengedett, nem értem, utólag miért szól emiatt. Ha zavarja, ne engedjen el.

2013. aug. 27. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Úgy látszik a kedves szülőnek semmi sem elég.....

Ültesd le a mamádat, és ezekre a dolgokra kérdezz rá.

2013. aug. 27. 14:25
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Velem is nagyjából ez van,most megyek középsuliba,gondolom ezután fognak kezdődni a bulik,ezután fogok majd esetleg kicsit belekóstolni az alkoholba,bár szándékozom tartani a mértéket,és nem akarok hajnali háromkor részegen a hányásomban fetrengeni.Ha tudod tartani a mértéket,szerintem nem lesz gond.

Az én kapcsolatom is jó az anyukámmal,én is szinte mindent elmondok neki...ha valamit mégsem,előbb-utóbb vagy kinyögöm,vagy bűntudatom lesz és végül elfelejtem.

Viszont sokszor használja fel ő is azokat ellenem,amiket elmondok neki.Nem esik jól,ilyenkor én is megfogadom,hogy többé semmi különösebbet nem mondok el neki,ami zajlik a fejemben.

Most kénytelen vagyok ezt alkalmazni,kíváncsi vagyok,hogy reagál majd rá.Tuti azzal fog majd jönni,hogy ő az anyám,és MINDENRŐL tudnia kell,ami velem kapcsolatos.Nekem más a véleményem.Ha nem akarom,nem mondom el.

2013. aug. 27. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

És itt most ezt esetemben nem a bulikra és az alkoholra,a cigire és satöbbire értem.

Hanem minden másra. :)

2013. aug. 27. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Még egy-két év és kinövitek, azután majd fagyizni, vagy kávézni fogtok menni a közelebbi barátaitokkal.

Hülyén hangzik, de sok fiatal tizedik végétől már inkább néhány közeli barátjára szánja az idejét, és szétválik a nagy banda az ivósakra, meg a szolidakra.

2013. aug. 27. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem 15 évesnek egyátalán nem valók az olyan bulik ahol alkoholt ihat,vagy a kocsma vagy a fesztivál vagy a disco,sőt az olyan házibuli se ahol nincs szülő felügyelet.Nagyon gyerek vagy(15 és fél) még persze hogy félt.
2013. aug. 27. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

A mostani felnőttek nagy része is piált már 15 évesen. Csak szokás az ismeretlen fiatalok előtt álszenteskedni, főleg az interneten.

Én is elmondtam mindent, mikor elkezdtem bulizni. Elmondtam, hogy kipróbáltam a cigit, hogy ittam, stb.

2 hét múlva a semmiből jött anyámnak az ötlet, hogy basszon le ezekért a dolgokért.

Azóta semmit se mondok el neki. Ha kérdezősködik viccesen megkérdezem: "Mi közöd van hozzá?"

2013. aug. 28. 17:29
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Én nem ittam 15 évesen,tehát aki szerint nem kéne nem álszent,azért nem kell itt előadni,nem 15 évesen kell bulizgatni és inni.
2013. aug. 28. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:

"nagy része". Direkt nem szerettem volna általánosítani.

Mindig lesznek kivételek.

2013. aug. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!