Anyukak ti is igy gondoljatok?
15 es fel eves kamasz lany vagyok, rendes, atlagnal jobb tanulo, tisztelettudo vagyok.
Pedans es megbizhato.
Mindent elmondok az anyukamnak, mindent!
Mikor ritkan elmegyek buliba ( nagyon ritkan jarok) elmeselek mindent, elmondom, hogy mibol mennyit ittam.
Sose vittem tulzasba, sosem voltam reszeg, sosem tettem hulyeseget.Tudom hol van a hatar es meg csak a kozelebe se megyek.
Betartom az idot amit kiszab anyukam ,hogy meddig maradhatok. ( ha valamibol kifolyolag kesek, azonnal telefonalok) Mindig tudja kivel vagyok, es hol. ( 3-4 orankent irok smst ,hogy minden rendbe.)
Hamarosan elmennek egy buliba. ( mar 2 hettel ezelott megemlitettem es elengedett) ahogy telik az ido, elotte nap, azt mondja h " ki mondta h elengednek" ( mar megengedte)
Es a buli napjan mindig levagyok "szidva"
"Hogy mit kepzelek, h iszok, h 15 eves letemre buliba es szulinapom van a helyem??"
Nagyon bant, hogy ellenem forditva amit elmeselek neki, es ilyenkor mindig hulyenek erzem magam, h minek vagyok oszinte.
Jo a kapcsolatom az anyukammal de ezt nem ertem meg.
Nektek mi a velemenyetek? valoban nem valo 15 evesen a ritka szorakozas?
Elnezest a helyesirasi hibakert.
Attól függ, milyen buliba mész.
De ha egyszer már elengedett, nem értem, utólag miért szól emiatt. Ha zavarja, ne engedjen el.
Úgy látszik a kedves szülőnek semmi sem elég.....
Ültesd le a mamádat, és ezekre a dolgokra kérdezz rá.
Velem is nagyjából ez van,most megyek középsuliba,gondolom ezután fognak kezdődni a bulik,ezután fogok majd esetleg kicsit belekóstolni az alkoholba,bár szándékozom tartani a mértéket,és nem akarok hajnali háromkor részegen a hányásomban fetrengeni.Ha tudod tartani a mértéket,szerintem nem lesz gond.
Az én kapcsolatom is jó az anyukámmal,én is szinte mindent elmondok neki...ha valamit mégsem,előbb-utóbb vagy kinyögöm,vagy bűntudatom lesz és végül elfelejtem.
Viszont sokszor használja fel ő is azokat ellenem,amiket elmondok neki.Nem esik jól,ilyenkor én is megfogadom,hogy többé semmi különösebbet nem mondok el neki,ami zajlik a fejemben.
Most kénytelen vagyok ezt alkalmazni,kíváncsi vagyok,hogy reagál majd rá.Tuti azzal fog majd jönni,hogy ő az anyám,és MINDENRŐL tudnia kell,ami velem kapcsolatos.Nekem más a véleményem.Ha nem akarom,nem mondom el.
Előző vagyok.
És itt most ezt esetemben nem a bulikra és az alkoholra,a cigire és satöbbire értem.
Hanem minden másra. :)
Még egy-két év és kinövitek, azután majd fagyizni, vagy kávézni fogtok menni a közelebbi barátaitokkal.
Hülyén hangzik, de sok fiatal tizedik végétől már inkább néhány közeli barátjára szánja az idejét, és szétválik a nagy banda az ivósakra, meg a szolidakra.
A mostani felnőttek nagy része is piált már 15 évesen. Csak szokás az ismeretlen fiatalok előtt álszenteskedni, főleg az interneten.
Én is elmondtam mindent, mikor elkezdtem bulizni. Elmondtam, hogy kipróbáltam a cigit, hogy ittam, stb.
2 hét múlva a semmiből jött anyámnak az ötlet, hogy basszon le ezekért a dolgokért.
Azóta semmit se mondok el neki. Ha kérdezősködik viccesen megkérdezem: "Mi közöd van hozzá?"
"nagy része". Direkt nem szerettem volna általánosítani.
Mindig lesznek kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!