Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 vagy tobb gyerekes Anyukak...

3 vagy tobb gyerekes Anyukak es azok akik ennyi gyereket akartok, Ti hogy gondoljatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ferjemmel az elso babat varjuk,juniusba fog megszuletni.Ismerosok kerdesere szoktam mondani h :2 even belul johet a masodik aztan a harmadik,negyedik.

Na ilyenkor jon a total hulyenek nezes:"Minek nektek annyi?" es hasonlo kaliberu kerdesek.

Ferjemmel mindketten nagy csaladban nottunk fel.Ok 4-en voltak tesok mi 9-en.

Mindketten nagy csaladot akarunk,megis annyiszor megkapjuk az oltast az ismerosoktol.

Szerintuk felelotlenek vagyunk pedig nem rosszak az anyagi korulmenyeink.

Ti is jartatok igy?Ratok is mondtak mar?

Elore is koszi:27 hetes kismami

2009. márc. 24. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Én most várom a 3.-at.2 fiam van.Az egyik 7 éves,a másik 21 hónapos.Mi is nagy családról álmodoztunk mindig.Nekem csak 1 tesóm van,a páromnak 6.Olyan jó nézni őket ünnepekkor,ha összegyűlünk,tele a ház.Főleg,hogy a családban 18 gyerek(kiskorú) van.De ahogy elmondtuk anyósomnak,hogy babát várunk,nem nézett ránk a legszebben.Szerinte már nem az a világ van,Fel is kell nevelni őket!-felkiáltással lerendezett.Szerintem a gyerekektől nagyobb boldogság nincs is.Nem azt mondom,hogy egy gyerek nem ad boldogságot,de amikor látom,hogy hogy szeretik egymást a fiaim,melegség tölti el a szívem,és egyáltalán nem bánom,hogy bevállaltam a 3.-at.Igen,biztos nehéz lesz ebben a világban felnevelni őket,de vállalom a kihívást,mert megéri.Ha meg felnőnek,tudnak egymásra számítani,és ez megnyugtat.Nem érdekelnek a beszólások,mert nem ők nevelik fel az én gyerekeimet!Meghallgatom,és szépen bólogatok rá.Az én,és a párom dolga,hogy hány gyereket nevelünk!Nem?Annyit vállalsz,amennyit akarsz,és ne foglalkozz senkivel. 24 heteske
2009. márc. 24. 16:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszodat!Teljesen egyetertek.Csak rossz h ami egy idoben teljesen termeszetes volt az ma mar "orultsegnek" tunik.
2009. márc. 24. 17:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja es Jo babavarast es gyereknevelest.Tudod mar h kisfiu vagy kislany a pocaklakod?Mi kislanyt varunk:)
2009. márc. 24. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk 4 gyerek van. Már a 3. babánál is kicsit furcsán néztek rám, de most, hogy a pici -10 évvel a bátyja után- megszületett, bizony sokan rögtön azzal jön, hogy "És akartátok?!?". Engem kicsit bánt ez a fajta hozzáállás, egyáltalán kinek mi köze van ehhez? És ha esetleg nem terveztük -ami igaz is:))- akkor mi van? Vetettük volna el? Az anyagi körülményeink tűrhetőek, persze, nem pazarolhatok, de mindenünk megvan,a lakás is elég nagy és nem mellesleg a férjem is és én is imádjuk a gyerekeinket.Emellett sajnos nem csak az idegenektől kaptunk ilyen és hasonló "kedves" beszólásokat, de sajnos még a saját anyósom is azzal kezdte, amikor magtudta, hogy babát várunk, hogy "minek ennyi? Nem lehetett volna elvetetni? 4 gyerekük csak a cigányoknak van!!! Minket is annak fognak nézni! Mindenki ki fog röhögni!!" stb. Még a nagy gyerekeimet is próbálta beoltani ellenem és a pici ellen!!! Szerencsére azoknak több esze volt és van, mint a nagyanyjuknak. Na, mindegy, nem ez a fontos! Az az igazság, hogy rólam már egyre jobban lepörög az ilyen hozzáállás. Senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy két felnőtt, házas ember hány gyereket vállal, ha azokat tisztességgel, szeretetben fel tudja nevelni. Mert ezek a legfontosabbak egy gyerek számára. Csak gratulálni tudok az elhatározásotokhoz és sok-sok erőt kívánok Nektek! Ne foglalkozz a leszólogatókkal, ez a ti életetek és nem másé, nem nekik szülsz gyereket..
2009. márc. 24. 17:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszi neked is a valaszt.Es a jokivansagot.

Hat ez a ciganyos dolog ez azert durva.De annyibol igaz h a ciganyok csak szulnek,a magyarok nem pont az ilyen felfogas miatt nem.Meg is lehet nezni az eredmenyt:a ciganyok sokkal tobben vannak mint a magyarok.

2009. márc. 24. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Az 1. vagyok.Bocs,hogy most válaszolok.A gyereknevelés!Most tudtam visszaülni a géphez.Azt mondták lány gyanús(71%),de még nem élem bele magam.NEM baj,ha fiú is,(de azért lányt szeretnék).Gratulálok neked is a babócádhoz!A második fiam júniusi,és nagyon jó volt akkor szülni.Még nincs akkora meleg se rád,se a babára.Születése után van egy kis idő hozzászoknia a nyárhoz.És azt mondják,a nyári babák mosolygósabbak.Szerintem is igaz!(Az 1. januári,és ő komolyabb egy kicsit.)
2009. márc. 24. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!