Anyukák, köztetek van olyan, aki az első párjával alapított családot? Ti is úgy gondoljátok, hogy az első szerelem nem tarthat "örökké"?
Minden elhatározás kérdése.
17 évesen volt egy 2 hónapos kapcsolatom, annyit is ért. Aztán rá pár hónapra találkoztam egy sráccal, aki mostmár a férjem és októberben ha minden jól megy, megszületik az első kisbabánk. 5 éve vagyunk házasok, 7 éve vagyunk együtt.
Kitartást és sok szerencsét! :)
24/N
Én 16 voltam, párom 21 mikor megismerkedtünk! A mai napig együtt vagyunk. Menyasszonya vagyok, babát tervezünk!! :)
Nálunk senki nem mondta,h úgyis szétmentek. :)
Ti is nyugodtan összeházasodhattok, jöhet a babóca :)
13 éves voltam, mikor megismertem az első nagy szerelmemet.
Azóta eltelt pár év, épp a 3. babánkat várom, most vesszük az első közös házunkat és nagyon jó a kapcsolatunk.
Az érzelem része megváltozott, nem az a hirtelen lángoló szerelem, annál sokkal fontosabb, mélyebb kapcsolat. :)
Ne is foglalkozz mások riogatásával! Nyilván vannak, akik rosszmájúak, és nem viselhetik, hogyha valakinek valami elsőre összejön. Mi is átestünk ezen, vagyis inkább én. Én 17 voltam, mikor összejöttünk, a párom 24. A családom imádja a páromat és fordítva, illetve én is nagyon szeretem jövőbeli anyósékat. Így szerencsére tőlük nem, de irigykedő ismerősöktől én is kaptam ugyanezt. "Nem éltem ki magam", "Honnét tudom, hogy ő az igazi, mikor másokkal nincs is tapasztalatom?" stb... Nah, aztán ahogy teltek az évek, szépen abbamaradtak a megjegyzések. Jöttek utána, hogy mikor lesz esküvő, mikor lesz baba. 6,5 éve vagyunk együtt és a tavalyi karácsonyi ajándékunk egy pozitív terhességi teszt volt, úton a picur. Most mindenki legnagyobb gondja, hogy mikor házasodunk, és eddig miért nem tettük? ;)
Szóval az embereknek sosem elég jó semmi, ez amolyan aranyszabály-féle. Ha egy darabig nem mentek szét, (miért is mennétek?) akkor majd jönnek a gyerekkérdéssel és az esküvővel. Mindig lesz valami, ami nem elég jó. Hidd el, ha házasok lesztek, és már lesz gyerkőc, a kistesó-téma lesz topon.
Ne foglalkozz velük! :)
És további sok boldogságot és szép életet nektek!
Köszönöm szépen a kedves válaszokat! Mindenkinek nagy boldog életet kívánok! :)
Egyébként van olyan rokonom, aki az elején még mondta a magáét, aztán, mikor legutóbb találkoztunk és mondtam, hogy még mindig együtt vagyunk, akkor már azt mondta, hogy na a végén, még ő lesz a férjed! :D Szóval vegyesek a reakciók, de a legtöbben csak azt látják, hogy fiatalon összejönni=nem tartós kapcsolat, de minden jel szerint az idő minket igazol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!