Pici babás anyukák, hogy gondoljátok a következő esetet? Másnál volt ilyen gond? 9-hetesek vagyuk.A probléma az,hogy a férjemnek a tatája meghalt,de a babát nem látta mivel nem vittük ki az öregek otthonába.
Szerencsére én nem jártam ebben a cipőben, de megkérdezném az anyósodtól, hogy ha ennyire szívén viseli a tat sorsát, akkor miért dugta öregek otthonába? Akkor talán otthon kellett volna ápolnia, nem? Én is sajnálom a bácsit, hogy nem láthatta a dédit, de egy pár hetes pici babát nem feltétlenül jó, pláne ebben az influenzás időszakban olyan helyre vinni, ahol biztosan sok a beteg. Ha ezt nem érti meg az anyósod, akkor talán nem szereti eléggé az unokáját.
Az én nagypapám pár héttel a kislányom születése előtt halt meg. Én még bementem hozzá a kórházba, de ő maga küldött haza azzal, hogy vigyázzak a babára. Pedig nyár volt, nem volt semmiféle járvány és a kórházban a kardiológián feküdt, tehát nem is olyan helyen, ahol sok a fertőzés.
A férjed mit gondol a dologról? Talán neki kellene az anyjával beszélnie. Bár elég szörnyűnek tűnik az anyósod, részvétem.
Én sem vittem volna...anyóssal pedig ne foglalkozz,a te babád,a te érzéseid a fontosak.Az pedig eszetekbe se jusson,h mellé raktok egy fényképet a babáról(a temetéskor).Az első válnak igaza van,nem szabad!!!!!!!!!!!
2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!