Levelet kaptam, hogy gond volt a PKU-szűréssel. Mi lehet a probléma? Más is járt így?
Eléggé fel vagyok háborodva, mert most 7 hónapos a babám. Utána néztem, hogy mi ez a PKU, és diétáznia kéne. Én meg már adok neki gyümölcsöt, meg húst is. Azt mondta a gyerekorvos, hogy el szokták hagyni a mintát, ne aggódjak. Na, de miért most szólnak? Ráadásul a frászt hozzák rám. Most akkor ne is adjak neki tejen kívül mást, amíg meg nem lesz az eredmény? De mi van ha megint egy fél év múlva szólnak?
Felhívtuk a számot, amit megadtak a levélben, aki felvette nem tudott információt adni, azt mondta, hogy neki csak annyit mondtak, hogy küldje ki a levelet, mert probléma volt a mintával. Volt valaki, akinek pozitív lett? Akkor már látszana rajta, nem?
Mi is kaptunk,én is leizzadtam!
Azt mondta a védőnénim,hogy az újabb minta csak azért kell,mert valami hiba folytán nem tudják eltárolni a babám vérét.
Szerinte,ha gond lenne,máár szóltak volna.
Megint megszúrták szegényt,de egy hős volt!:)
4 hós kicsi fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!