Kedves anyukák? Komolyan gondoljátok a amikor ilyeneket írtok? 7hónaposan már pár szót mondott.
Jó hát, az én lányom a hasamban angolul beszélt és tanult, 2 hónaposan meg már bilizett..
Te mindent elhiszel?! :))))))
"appa,papapa,mamma,baba"
ezek közül egy értelmes szó van, a baba.
a többi : csak hangokat ad ki....
Az egyik ismerősöm, akivel egyidősek a gyerekeink, azt mondta, hogy 6 hónaposan járt a gyereke :D
Más gyereke mindig többet fog tudni, mint a tiéd! Ez nagyon hülye szokás, és komolyan mondom, hogy értelmét nem látom, de én is ha találkozok egy kisgyermekes anyukával, akkor 90 %-ban szupergyereke van :) Én nem szoktam vetíteni, úgyis tudja az ember, hogy mi a reális a korának megfelelően.
Csak jót szoktam magamban nevetni ezeken, te se foglalkozz vele!
1 éves kislány anyukája
igen, komolyan gondolják :)
a baba gügyög és rámondják, hogy az márpedig tudatos volt :) látod, itt is... nem, nem túloznak az anyukák, ők tényleg elhiszik! meggyőzni meg úgy sem tudod őket, de nem is kell, csak azzal van a baj, hogy kezdő anyukék meg beparáznak, hogy az ő fél évesük meg nem beszél. miközben ugye másé sem ;)
Az én tesóm kisfia tényleg 6 hónaposan állt fel először, de ettől még nem lett zseni gyerek! :) Vannak ilyen gyerkőcök.
A kislányom meg "mond szavakat" persze-persze.......mikor rágcsálja a játékait és gügyög közbe néha úgy jönnek ki a hangok mintha egy szó lenne, de nem az :) Ezt hívják GÜGYÖGÉSNEK!!! (10 hós)
És tőlem is vad idegenek kérdezgetik még mindig az utcán, hogy mit tud? És ami az agyamra megy: SZOPIK?? Mondom, hogy nem és jön a következő kérdés: Miért?? Válasz: CSAK!! :) Sajnos sok a tapintatlan ember
Minden baba első szavai a:appa,papapa,mamma,baba" Ezeket a hangokat képesek kimondani.
Ha a büszke szülők ezt úgy értelmezik, hogy tudatosan kimondta az apa, mama szót, ám legyen, de mindenki tudja, hogy ez csak belemagyarázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!