Szülők! Ti megengednétek?
Mondjuk azt, hogy a 16 évs lányotok 11-éjfélig maradjon kint a barátaival (persze csak nyáron, meg esetleg pénteken/szombaton)?
Én vagyok a 16 éves lány.. Attól nem kell tartani, hogy innék/cigiznék, mert kollégista vagyok és kiéltem magam tavaly ilyen téren olyanyira (nem túl sűrűn voltak alkalmak, sőt.. nagyon ritkán, de akkor annyira, hogy az adott dologból nagyon elegem legyen), hogy szerintem soha többé nem fogok vágni a cigarettára (nikotin túladagolás.. és emmiatti hányinger) illetve tömény alkoholra (volt pár szép este.. volt, hogy utána 3 napig nem ettem max vizet ittam, de még attól is rosszul voltam.., maximum egy vadász/sör a haverokkal beszélgetés mellett.. Anyám ezekről nem tud.. Az is kérdés lenne, hogy ezt elmondjam-e neki.. Ezekre egyáltalán nem vagyok büszke, de nem is azért csináltam ezeket, mert hogy "milyen menő" hanem azért, hogy kiéljem magam és felnőtt koromban ne ilyenekre költsem el a nehezen megkeresett pénzt, hanem akkor inkább nem vettem magamnak kaját kollégiumban, akármilyen rossz is volt a koszt, hanem félre tettem, hogy a fentebb említett tervemet véghez vigyem.. Szerintem nagyon jól sikerült is.. :)
Te ismered anyukádat, én semmiképp nem mondanám el, max azt, hogy néha ittam 1-2 pohár valamit.
Én nem szülő vagyok amúgy, szintén 16 éves, és engem engednek, tovább is (3-4), szóval én is engedni fogom majd valószínűleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!