Iskolatáska-mizéria! Hol találok ilyen táskát?
Most megy gimnáziumba a legkisebb lányom, és már hetek óta olyan táskát keresünk neki, ami viszonylag egyedi, amivel nem találkozni minden sarkon (ilyesmi: [link]
Nagyon szereti az ilyen csecsebecséket, van is egy internetes oldal, ahonnan rendelgetni szokott, de nem talál olyan iskolatáskát, ami elnyerné a tetszését.
Kamaszok, Szülők! Akik esetleg hasonló táskát hordtak, milyen oldalon lehetne beszerezni? (Mivel vidéken lakunk, ezért sajnos az ilyen budapesti boltok kilőve.)
Vagy ha esetleg nem is ilyen féloldalas táska, hanem a rendes értelembe vett iskolatáska, akkor milyet ajánlotok, ami elég egyedi?
Köszönöm előre is a segítséget!
Most nézem, hogy megtalaltátok:)
Ha biciklivel, akkor oldaltáskát NE, tapaszalat, csak 3 km-t egyek naponta, de ha megpakolom a táskát, vagy nem álllítgattom a fülét szenvedek, igazgatom (szerencsére forgalommmentes helyen közlekedek, így nem baj, hogy elterelődik a figyelmem) állítgatni azért kell, mert ami kényelmes gyalogosan, az csúszkál, előreesik kerékprral, ha meghúzom, az pedig gyalogosan nem kénylmes..
Én már ötödikben is hordtam oldaltáskát még sincs semmi bajom pedig busszal jártam. Én nem akarlak megbántani sem téged sem a lányodat de szerintem ez a táska kb. óvodába való.
És egyébként ha egy nap 6-7 órája lesz és arra mindre kell tankönyv és füzet akkor az 100% , hogy nem fér bele egy ilyen táskába.
Szerintem pedig egyedi táskát könnyen lehet csinálni: veszel egy fehér táskát a kínaiban és a lányod a barátnőivel mintákat rajzol rá, vagy első nap minden osztálytársát megkéri hogy a táskájára irjanak valami idézetet vagy viccet vagy csak simán a nevüket. 13L
Szerintem nagyon kicsi, és ha raksz bele néhány könyvet nagyon nehéz is lesz! Én inkább egy rendes hátitáskát javasolnék, esetleg mikor könnyű nap lesz akkor ezt.
17L
Egyet kell értenem 13L-el, ez a táska szerintem sem egyedi hanem gagyi. Nálunk, a gimiben még a legelvetemültebb művész léleknek sincs ilyen táskája.
Azon kivül, hogy nem tetszik azt meg kell jegyeznem, hogy ez a táska egyáltalán nem praktikus.Nekem nincsenek vastag füzeteim, nincs gyerekes füzettartóm (kisebb koromban sem szerettem) és nem hordok felesleges cuccokat a táskámba néha mégis kicsi, pedig átlagos méretű táskám van. Egyszerüen csak vastagok a könyveim, sok füzetem van, mindennap van legalább 6-7 órám, ezért valami kis szendvicset is kell betenni, meg egy kis üveg üdítő is jól jön (bár ezek nem mindig van nálam). Szerintem hamar megadná magát a táskája, a sok köny súlyától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!