Mit tudhat egy 70 ezer forintos iskolatáska? Mitől lenne ennyire szuper egy másikhoz képest?
Nem tudom igazából milyen a táskájuk, mert nem láttam, csak hallottam róla :) Nekünk egy Herlitz-es van. Igazából tudom, hogy ez sem volt olcsó, de úgy voltunk vele, hogy lehet kibírja az egész alsót.
Én is kb. egy viccben éreztem magam amúgy. Még jó, hogy a férjem nem volt ott, aki már a mi táskánk árán is fennakadt egy kicsit
Jesszus Uramisten!!!
35-70 ezer ft egy táskáért amire ugysem vigyáz egy lasos gyerek meg amugy is..
Reálisan gondolkozzunk már..
Én is megtehetném de soha nem adnék ki ennyit 5-6 ezret max!!Másnak ennyi a havi keresete...A férjem fel is akasztana!:-)
Nekünk 5 ezres táskánk lesz ami szuper...
Gondoljunk bele nekünk gyerekkorunkban milyen tatyónk volt???És mégis élünk és egészségesebbek vagyunk mint a mostani gyerekek!
Bocsi alsos..)
Kicsit felhuzott ez a táskás dolog..)
Én a 35 ezresnek se látom sok értelmét, holott megtehetnénk, hogy ilyeneket vegyünk...
Én akkor inkább a minőségi ruhákra amik kitartanak az ezredik mosás után is, és főleg cipőkre (Szamos, szupy és egyéb márkákból utcai és váltó is) szavazok ami úgy is segít a gyerek tartásában a bokáját fogja és nem lesz ortopédiai gondja.
A táskákban nem látom, hogy szegénykéim így is majdnem a saját súlyukat cipelik a tatyóban, hogy annak, hogy lehet egészséges a kiképzése vagy, hogy veszi le a terhelést a hátáról a csípőjéről vagy térdekről?
Majd ha ráérek, sajnállak benneteket egy picit, jó? :)
Viccen kívül. Megsúgom, a Herlitz is csak azért olyan b@..0tt drága, mert a design-t és a marketinget fizeted... Bár kíváncsi lennék a másik milyen fajta.
Ha eljön az ideje, akkor én sem ezen fogok spórolni nyilván, de azt hiszem inkább vmi sport vagy túraboltból fogjuk beszerezni a megfelelő darabot, mert én is mindig ilyesmivel jártam suliba, és remekül van a hátam, köszönöm! Illetve van egy idestova 12 éves túrazsákom, amit táboroknál, biciklitúrán, fesztiválozni használtam, és még mindig egyben van. Nem került ennyibe :)))
A Herlitz-ről még annyit, hogy jó cuccaik vannak, de kiindulva tollakból, füzetekből, egyebekből, az árban tényleg nem csak a minőség van benne, hanem ahogy az elején is írtam, az "életérzést" is megveszed.
Amúgy pedig tényleg marha kíváncsi lennék mit tud az a 70ezres táska!
bolond ez :)
Ne foglalkozz vele.. :)
Vannak ilyen emberek! :)
Amondó vagyok! a 70 ezres táskában is 10-15 kiló terheli a gyereket és a 35 ezresben is! Semmiképp nem egészséges a hátuknak, derekuknak, csípőjüknek!
Vacak nem lesz, ő meg nagyzolt! Nem hiszem hogy ilyen anyagi világban így kéne kotorni más pénztárcájában vagy fitogtatni, hogy ki, mit, mennyiért vett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!