Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit tudhat egy 70 ezer forinto...

Mit tudhat egy 70 ezer forintos iskolatáska? Mitől lenne ennyire szuper egy másikhoz képest?

Figyelt kérdés
Nem az irigység beszél belőlem, ha annyira látnám értelmét akkor mi is meg tudtuk volna venni, aztán 4 évig jó lett volna. Igazából felháborított, hogy ismerősöm szinte leszedte a fejem, hogy ezt MUSZÁJ lenne megvenni, mert a gyerek egészsége stb.. Mi egy 35 ezrest vettünk, nem gagyi, mégis fele annyi. Az 5 és a 35 ezres kialakításában még látok is különbséget, tudom hogy megérte a táska a pénzt amit rááldoztunk. De könyörgöm mitől lenne vacak a dupla annyitól érőtől?
2013. júl. 26. 08:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Azta:) Szerintem lehet csak a gyártó miatt ennyivel drágább.Igazából így nem tudok véleményt mondani, hogy nem látom a két táska közti különbséget. Nem tudsz róluk képet linkelni?
2013. júl. 26. 08:17
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Ha megtehetném sem vennék ennyiért az biztos. Komolyan mondom soknak az esze elköltözött a holdra. Nekem 35 ezer is durván sok egy táskáért. Hiszem, hogy mondjuk 10 ezerért is lehet kapni olyat, ami jó a gyereknek. Nem is láttam még 70 ezerért sulitáskát. Vagy lehet én élek a holdon...Ha eljön az idő a fiamnak a több tízezrest sem fogom tudni megvennni, egy egyszerű táskát fog kapni. Aki megvette a 70 ezres táskát legyen boldog vele, de legalább tartsa meg magának és ne szedje le más fejét, mert az csak 35 ezerért vett. Komolyan mondom ez a sztori, mintha a vicclapból lett volna kiírva... Már bocs.
2013. júl. 26. 08:20
 3/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom igazából milyen a táskájuk, mert nem láttam, csak hallottam róla :) Nekünk egy Herlitz-es van. Igazából tudom, hogy ez sem volt olcsó, de úgy voltunk vele, hogy lehet kibírja az egész alsót.

Én is kb. egy viccben éreztem magam amúgy. Még jó, hogy a férjem nem volt ott, aki már a mi táskánk árán is fennakadt egy kicsit

2013. júl. 26. 08:30
 4/21 anonim ***** válasza:
87%

Jesszus Uramisten!!!

35-70 ezer ft egy táskáért amire ugysem vigyáz egy lasos gyerek meg amugy is..

Reálisan gondolkozzunk már..

Én is megtehetném de soha nem adnék ki ennyit 5-6 ezret max!!Másnak ennyi a havi keresete...A férjem fel is akasztana!:-)

Nekünk 5 ezres táskánk lesz ami szuper...

Gondoljunk bele nekünk gyerekkorunkban milyen tatyónk volt???És mégis élünk és egészségesebbek vagyunk mint a mostani gyerekek!

2013. júl. 26. 08:55
 5/21 anonim ***** válasza:
74%

Bocsi alsos..)

Kicsit felhuzott ez a táskás dolog..)

2013. júl. 26. 08:55
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Én a 35 ezresnek se látom sok értelmét, holott megtehetnénk, hogy ilyeneket vegyünk...

Én akkor inkább a minőségi ruhákra amik kitartanak az ezredik mosás után is, és főleg cipőkre (Szamos, szupy és egyéb márkákból utcai és váltó is) szavazok ami úgy is segít a gyerek tartásában a bokáját fogja és nem lesz ortopédiai gondja.

A táskákban nem látom, hogy szegénykéim így is majdnem a saját súlyukat cipelik a tatyóban, hogy annak, hogy lehet egészséges a kiképzése vagy, hogy veszi le a terhelést a hátáról a csípőjéről vagy térdekről?

2013. júl. 26. 09:05
 7/21 A kérdező kommentje:
Jó minőségű cipőket veszünk neki természetesen, tudom hogy az sokkal fontosabb. Ruhákban is adunk a minőségre. Én ezt a táskát annyira nem sokkalom. Az sem érdekel, hogy más mennyiért vesz. Vehet felőlem 70ért, 100ért, 200ért, ha olyat akar, engedi a pénztárcája. Ami felháborított, hogy úgy állította be, hogy csak az a jó a gyerek hátának, teherbírásának, mi még még végül hanyagok voltunk amiért nem olyat vettünk. Ez azért abszurd számomra.
2013. júl. 26. 09:39
 8/21 anonim ***** válasza:
86%

Majd ha ráérek, sajnállak benneteket egy picit, jó? :)

Viccen kívül. Megsúgom, a Herlitz is csak azért olyan b@..0tt drága, mert a design-t és a marketinget fizeted... Bár kíváncsi lennék a másik milyen fajta.

Ha eljön az ideje, akkor én sem ezen fogok spórolni nyilván, de azt hiszem inkább vmi sport vagy túraboltból fogjuk beszerezni a megfelelő darabot, mert én is mindig ilyesmivel jártam suliba, és remekül van a hátam, köszönöm! Illetve van egy idestova 12 éves túrazsákom, amit táboroknál, biciklitúrán, fesztiválozni használtam, és még mindig egyben van. Nem került ennyibe :)))

A Herlitz-ről még annyit, hogy jó cuccaik vannak, de kiindulva tollakból, füzetekből, egyebekből, az árban tényleg nem csak a minőség van benne, hanem ahogy az elején is írtam, az "életérzést" is megveszed.

Amúgy pedig tényleg marha kíváncsi lennék mit tud az a 70ezres táska!

2013. júl. 26. 10:09
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

bolond ez :)

Ne foglalkozz vele.. :)

Vannak ilyen emberek! :)

Amondó vagyok! a 70 ezres táskában is 10-15 kiló terheli a gyereket és a 35 ezresben is! Semmiképp nem egészséges a hátuknak, derekuknak, csípőjüknek!

Vacak nem lesz, ő meg nagyzolt! Nem hiszem hogy ilyen anyagi világban így kéne kotorni más pénztárcájában vagy fitogtatni, hogy ki, mit, mennyiért vett!

2013. júl. 26. 10:10
 10/21 anonim válasza:
100%
Nem hiszem ,hogy nagy különbség lenne a kettő között.Amúgy meg csak mondom ,hogy minden boltban más az áraa táskáknak.
2013. júl. 26. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!