Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit tudhat egy 70 ezer forinto...

Mit tudhat egy 70 ezer forintos iskolatáska? Mitől lenne ennyire szuper egy másikhoz képest?

Figyelt kérdés
Nem az irigység beszél belőlem, ha annyira látnám értelmét akkor mi is meg tudtuk volna venni, aztán 4 évig jó lett volna. Igazából felháborított, hogy ismerősöm szinte leszedte a fejem, hogy ezt MUSZÁJ lenne megvenni, mert a gyerek egészsége stb.. Mi egy 35 ezrest vettünk, nem gagyi, mégis fele annyi. Az 5 és a 35 ezres kialakításában még látok is különbséget, tudom hogy megérte a táska a pénzt amit rááldoztunk. De könyörgöm mitől lenne vacak a dupla annyitól érőtől?
2013. júl. 26. 08:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
8-al egyetértek, csak azért került 35 ezerbe, mert rá van írva, hogy Herlitz! Meg fizetni a reklámot, marketinget, márkanevet. Pedig nem jobb, mint egy 15 ezres táska.
2013. júl. 26. 10:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Mindegy mi került a mienkben annyiban. Én jó táskának tartom, tetszik, a lányom is imádja. 4 évre szerintem nem nagy kiadás. Biztos benne van valamennyire a márka is az árában, de nem véletlen hogy márkává vált. Mint írtam engem nem az a része zavar, hogy mennyit adott ki ismerősöm a táskáért, az ő dolga, hanem az, hogy beszólt.
2013. júl. 26. 10:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel csak az a gáz, hogy 2 év múlva mindkét gyerek nekiáll majd nyavalyogni, hogy cseréljétek a táskát, mert régi, és mert az összes iskolatársuk másikat kapott már...

35, meg 70 ezer egy táskáért...Vicc

2013. júl. 26. 13:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
35, meg 70 ezer egy táskáért? Akkor inkább egy "nyanyakamion".
2013. júl. 26. 17:03
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én már a 35 ezret is sokalom ,csak a táska volt ennyi vagy adtak hozá toltartot,tornazsákot. Mert ennyiért én egy egész szetett szoktam látni ,amugy valaki azt irta mindegy mennyibe kerül ugy is tönkre teszi a gyerek ,ara hajlamos gyerek igen ,kisfiamnak 2 évig volt egy 3000ft hangyományos tigrises iskola táskája ,tökéletes állapotu maradt mert vigyázott rá ,ő vigyáz nagyon a dolgaira ,most budmilt fog kapni ,már megvetem neki tavaly leárazásokor .
2013. júl. 27. 14:44
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem aki ezt mondta neked, csak fel akart vágni. Gondolom az a 70 ezer forintos táska Samsonite, vagy valami ilyesmi márkájú. Ismerem a 35 ezres Herlitzeket is, szerintem már csak azért nem ér meg ennyit, mert önmagában 5 kiló, s általában mesefigurások, amit könnyen megun a gyerkőc már 1 év alatt is, nemhogy 4 év alatt... Inkább csak tönkreteszi a hátukat ez az "ergonómiai kiképzés" hogy az egész táska egy fém vázra épül fel...
2013. júl. 28. 01:54
 17/21 anonim válasza:
76%
Te komolyan elhitted, hogy a 35ezres táska jobb mint egy 5-6ezres? Ki hazudott neked ekkorát? Ha meg erre te "jöttél rá", akkor a reklámok és a marketing nyert.
2013. aug. 1. 16:17
 18/21 anonim válasza:
100%
20 éve árulok iskolatáskát,piaci áron a fentiek közül sokak által gagyinak nevezettet! Átlagosan 3500(háromezerötszáz)forintért,kb 3000 darabot adtam el eddig és igen "rosszgyerek"fogyasztóim is voltak jócskán.Felnőtt pár generáció úgy,hogy minden évben visszajöttek venni,kibírt egy évet és mindig újat kaptak(új szín ,fazon stb)Jön a Herlitz ilyen olyan hátvédős elsős táskállal!!! Mikor visz egy pici a hátán egy dög nehéz táskát????Az első nap,utána a szülő viszi helyette!Úgyhogy nyugodtan vegyél 70000 ért táskát,vagy 35000-ért hidd el nem különb annyival,de te tudod.Volt szerencsém látni a gyárakat,és nem messze vannak egymástól....
2013. aug. 2. 12:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartam hozzászólni, de mégis megteszem.

A lányom első osztályát amikor megkezdte őrületes keresgelésbe kezdtünk hogy a legjobbat, a legminőségibbet szeretném neki mindenből.

Olaszországban a nyaralás alkalmával vettünk neki 150 euroért iskolatáskát. Tényleg nagyon szép volt (-most már így rutinos anyukaként visszagondolva iszonyatos pénzkidobás volt, 2 évet használta azt a drága táskát, ami tényleg hiper-szuper kényelmes volt-igaz én cipeltem helyette, és igaz hogy tündéres-csilli-villi köves volt ami 3.-ra már ciki lett...)

Én pedig teljesítettem kicsi lányom óhaját és új táskát kapott ( hát mégsem járja hogy kicikizzék az én magzatomat felkiáltással). 3.500,-ért vettem neki egy iskolatáskát amiért meg volt bolondulva, rózsaszín is volt, édes cicás is volt. Hát jó gondoltam belefér a keretbe. nem bírt ki egy egész tanévet, szanaszét szakadt...

Eljött a 4. osztály. Hát megint új táska kell, de most már olyan ami tényleg kibírja 8.-ig. OKé.

magzatom kapott egy 13.000,-es táskát ami tényleg nagyon tuti volt ( az eladó szépen be is vitt a málnásba hogy ilyen jó olyan jó- csak hát mint menet közben kiderült ez baromira nem iskolába való táska, hanem inkább kirándulgatni-túrázganti való, a táska alatt megbújó cipzáros részben lévő esővédő annyira groteszké tette a táska beleséjét hogy a könyvei és füzetei nagy része tiszta szamárfül lett. Arról nem beszélve hogy a táskán ami van kivezető nyílás a fülhallagatónak ( igaz hogy extra, de az én lányom egyetlen egyszer sem használta = ergo)= tök felesleges.

Aztán jött az 5.osztály. Már majdnem megőrültem amikor elkezdett kérlelni gyerkőcöm hogy az túrahátizsák és szeretne egy nagyon menőt, mindenkinek olyan van és különben is légyszi-légyszi-légyszi. Mit egy ( olvadozó) anyai szív. Hát persze hogy engedtem neki: 1 kikötéssel: 8.-ig!

Megkapta, nagyon menő, nike ( mert most a pipa a lényeg ebben a korban), 15 ezrem bánta.

De úgy néz ki ezt a tanévet megússzuk ( a 6.-at) táskavásárlás nélkül, mert ez a táska még mindig nagyon cool.

Hja igen, és 4. osztályig én vittem minden nap és mentem érte -vagy kocsival, vagy biciklivel, de 1 kezemen meg tudom számolni hányszor volt a hátán a táska)

Szóval mindent összegezve tök mindegy mennyiért veszel táskát a gyereknek, nem használja sokáig egyiket sem.

2013. aug. 2. 17:35
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi ilyen 10.000-ért szoktunk venni Budmil táskát, de mi 70.000 Ft-ből az egész iskolai felszerelést megvesszük...szóval én biztos nem adnék ennyit egy táskára.
2013. aug. 10. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!