Elsős kislánynak mikor érdemes táskát venni?
Figyelt kérdés
Akinek már iskolás a gyermeke, hogyan tapasztalta, mikor olcsóbb az iskolatáska? Jó minőségűt szeretnénk, de félek, hogy augusztusba hiába lesz akciós, még úgy is drágák lesznek, mert akkor már muszáj megvenni. Lehet hogy most olcsóbban hozzájutok?2013. ápr. 14. 09:22
1/2 anonim válasza:
Teljesen változó. Lehet hogy épp augusztusban lesz akciós áru, de nem lesz közte olyan, ami tetszene. Érdemes a Vateran is körülnézni. En pl onnan rendeltem táskát, füzeteket, borítót, nappal, ceruzát, stb. Mivel egy eladótol rendeltem mindent es elég nagy értékben, fizette a postát es mg kedvezményt is kaptam.
2/2 anonim válasza:
Húúú...hát én a helyedben várnék még egy picit.Én ilyen helyen dolgoztam a szülésem előtt és júniusban már vannak jó cuccok addig érdemes lenne rá várni.Ami jó az a Budmil illetve az ergónómiai és az anatómiai hátitáskák.Ha írsz privátot akkor leírom hogy mire kéne oda figyelni és milyet ne vegyél,vagy milyet igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!