Budapesten játszóház 22hónapos kislánynak? Melyikbe érdemes menni ami nem egy vagyonba kerül? Lehetőleg napidíjas.
Első vagyok. Megnéztem Útvonaltervezóvel.:) A Rákos útról fél óra az út, egy átszállással. [link] Esetleg nézd meg Te is!
Ma az állatkertben voltunk. Bkv-vel mentünk :).
Nagyon élvezte. Vettem magamnak éves bérletet(11000 ft), ezzel akár naponta 2x is mehetünk, az év minden napján. 2 éves korig a gyerekeknek ingyenes.
A Művelődési házakat is érdemes megnézni; vannak tipegőknek való programok, játszóház is. [link]
Elevenpark. Két év alatt ingyenes, csak a felnőttnek kell jegy. 700-1000 Ft, attól függ mikor mentek. Itt az ártábla:
Lurdy házban, hétfőnként 1300Ft-ért bármennyit bent lehetsz, itt felnőttnek nem, csak gyereknek kell fizetni. Két hónapja voltunk itt, akkor még az volt, hogy szerdánként fél ár van a perc alapú fizetésnél, azaz 11Ft/perc volt, de most ezt nem látom, lehet h megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!