Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi idősen...

Szerintetek mennyi idősen érdemes játékkonyhát venni egy kislánynak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Enyém másfél évesen kapta, és nagyon aranyosan játszik vele. Azóta is sokat "főz"
2012. nov. 25. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Enyém 2 éves szülinapjára kapta, most 4 éves, és még nem láttam, hogy komolyan játszott volna vele, inkább babázik, meg ha főz, akkor velem "főz" a nagy konyhában. :)
2012. nov. 25. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:

nem korhoz kötött, amikor elkezdi érdekelni a dolog,ha egyáltalán elkezdi.

Én vettem pár garnitúra ilyesmit:

[link]

meg ilyet:

[link]

és megnéztem hogy tud-e vele kezdeni valamit, konyhaszekrény 2 polcát ürítettem ki ezeknek a játékoknak, kb 20hósan ráizgult és azóta naponta főz a macikájának. Bosszantott volna ha megveszek egy komplett kis konyhát és nem érdekli.

2012. nov. 26. 07:11
 4/5 anonim ***** válasza:
A kislányom októberben volt két éves. éppen tegnap csináltunk együtt dobozból, kupakokból, fedőkből kis gáztűzhelyet:). Én úgy vagyok vele, hogy ha ezzel szeret játszani de tönkremegy, vagy kinövi, akkor beruházunk egy komolyabb példányra(nem műanyagra, hanem fából készítettre), ha nem játszik ezzel sem, akkor nem költünk rá nagyobb összeget.
2012. nov. 26. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom másfél évesen kapta. Azóta is szereti.
2012. nov. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!