Játékkonyhát érdemes venni?
Első vagyok, én elég sokáig kerestem a megfelelőt, és az alapján, amit találtam, én biztos vagyok benne, hogy sokat fogja használni. De majd visszaírok ide pár hónap múlva is, hogy hogy vált be.
Amit mi vettünk, az fából készült, nagyon sok kiegészítő van hozzá, igazán igényes. Itt vannak képek róla:
A mulungu játékboltban árulják.
Szia!
Szerintem 14 hónapos kislánynak még korai a játékkonyha. Az én lányom a 3. szülinapjára kapta és azóta minden nap játszik vele. Ugyanis ekkora lépnek be a "szerepjáték" korszakba. A kisebbik lányom 15 hós, persze ő is odamegy, utánozza a nővérét, de csak 5-10 percig érdekli. Szóval szerintem most még korai, majd késöbb vegyetek.
3,5 és 15 hós kislány anyukája
1. vagyok, ígértem, hogy visszaírok pár hónap múlva. Megvettük karácsonyra a játékkonyhát, amit linkeltem, hihetetlenül szuper, nagyon bevált. Karácsony óta összeállítva áll a szobájában, ugyanolyan szép, mint amikor vettük, és rengeteget játszik vele a lányom. Egyik legjobb választás volt játékok közül, és a múltkoriban, mikor a kislányommal egyidős szomszéd kisfiú átjött játszani, ő is rögtön a kis konyhában kezdett el tevékenykedni. 1 hónap múlva lesznek 2 évesek a gyerekek, szóval szerintem megéri már olyan másfél éves kortól megvenni. Csak arra kell figyelni, hogy minőségi termék legyen, amivel jó játszani, szép kiegészítőkkel.
A kislányom most a 2. szülinapjára kap süteményeskészletet és szülinapi tortát a konyhájába. De pl varrtam neki filcanyagból pizzát és pizzaszeletelőt, szóval ilyesmivel is szuperul ki lehet egészíteni, ha valaki nem akar vagyonokat költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!