Mit érdemes egy újszülöttnek vásárolni karácsonyra?
Mivel az újszülöttnek a szülők az első három hónapra biztosan bevásároltak születésére, ezért mindenképpen olyan dolgot, ami hasznos lenne utána. Attól függ, mennyi pénzt szánsz rá. Ha olcsóbban akarod megúszni, akkor 62-es ruhákat (ha normál méretű babáról van szó - születésekor 50 centis max), fejlesztőjátékokat ( [link] ha pedig kicsit több pénzből, akkor lehet gondolkodni a játszószőnyegben, pihenőszékben stb.
A szülőket is kérdezd meg, mert lehet vannak ötleteik, vágyaik, amiket nem tudnak megvalósítani, vagy nem mernek, mert félnek, hogy mástól megkapják. (Mi is kb. így vagyunk most. :))
Utolsó vagyok: én nem vennék zenélő játékot. Anyuéknak és húgoméknak is kiadtam, hogy tilos. Majd mi megvesszük azt, aminek kellemesnek találjuk a hangzását.
Emlékszem, unokahúgomék orrvérzésig kapták a zenélő játékokat 5 éve, és állandóan bosszúsak voltak, mert persze a gyereknek nagyon tetszett, de ha fejgörcsöd van, akkor észbontó ha egyszerre szól az ötféle zenélő játék.
Én vagyok az anyuka. :-)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A habtapi jó ötlet lehet? Mintás (pl. micimackós, hercegnős) vagy "klasszikus" (betűk-számok vagy állatok) a jobb?
A vászonhinta tényleg nagyon jó ötlet! Utáni is nézek... ;-)
Szeretném, hogyha nagyobb korában visszakérdezi mi is volt az első karácsonyi ajándéka akkor ne az legyen a válaszunk, hogy semmi. :-)
Utolsó válaszoló: Drukkolok a szüléshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!