Mekkora ruhákat érdemes venni újszülöttnek? Ki mikor vitte először levegőzetni babakocsiban?
március elejére vagyok kiírva. Vacilálok miből mennyit mekkorát. Van már 80db bodynk 0-1évig
meg rengeteg apróság de pl. vékony overál, kiskabát mekkorát érdemes venni? reggel 7kor nekem vinnem kell majd a nagyot suliba.rég babáztam már 8éves a nagy és nála besegített anyukám még ott laktunk.A széltől is óvta ha jól emlékszem 8hétig ki sem engedte vigyem a szobából:) mert megfázik aztán rengeteget szenvedtem vele mert nagyon beteges lett a kicsi.
Attól függ, hogy mekkora babát vártok...
A miénk 3 kilósan elveszett az 50-es ruhákban, overálban, kabátban. De hamar belenőtt. Az első overálja 56-os volt, én abban vittem mindig, ha kellett, még betakartam mellé.
Először kb. 1 hetes volt, mikor kivittük. Szerintem inkább csak emberek közé ne vidd (értsd bevásárlóközpont, ilyesmik, nehogy elkapja a bacikat)
Mi az első sétánkra 19 naposan mentünk, de előző napokban már voltunk rövidebb időkre az erkélyen hordozóban.
Ruhákat 56-62-eseket vettünk vegyesen, 56-osból tényleg csak párat, 1 hétig volt jó rá.
Szerintem is 56-ost vegyél,de nem kell belőle sok.Én javarészt 56-osokat vettem,anyós tanácsára vettünk 50-es rucikat is.A fiam 54 cm-rel és kereken 4 kilóval született :) így az 50-es rucik kicsik voltak :(
Először 10 naposan volt kint míg hazavittük a kórházból :) majd egy hét múlva amikor kontrollra mentünk (mind2x kocsival mentünk) a két időpont között néha ölben kivittem az udvarra pár percre.Amikor a kontrollon mondták,hogy minden ok utána már jártunk sétálni,de bevásárolni stb nem vittem magammal.Decemberi baba uh nem sétáltunk sokat mert januárban rettenet hideg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!